καρδιά
Εμπιστοσύνη από 10 εκατομμύρια+ πελάτες

Υψηλότερη βαθμολογία & βραβευμένος κατασκευαστής Chatbot χωρίς κώδικα

if(data)

Πιστοποιήσεις και συνδρομές συμμόρφωσης

Υψηλή βαθμολογία από χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο

Capterra
G2
Gartner
Πιλότος εμπιστοσύνης
Αποκτήστε την εφαρμογή
Συμβουλές λογισμικού

Έχουμε παρουσιαστεί στο

Πώς να δημιουργήσετε ένα chatbot σε 3 εύκολα βήματα;

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να φτιάξετε το δικό σας Chatbot:

 • 1

  Εισάγετε το όνομα του bot σας για να ξεκινήσετε

  Επιλέξτε τον τύπο του bot που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας

 • 2

  Προσαρμόστε το chatbot με τον τρόπο που θέλετε

  Δημιουργήστε ένα chatbot σε λίγα λεπτά χωρίς καμία κωδικοποίηση

 • 3

  Προσθέστε Chatbot στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας για κινητά

  Αυτόματη ανταπόκριση στους πελάτες σε πραγματικό χρόνο

Το Appy Pie Chatbot είναι ένας κορυφαίος δημιουργός AI chatbot που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να δημιουργήσουν τα δικά τους προσαρμοσμένα chatbots χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης. Ο σχεδιαστής AI chatbot διευκολύνει τον σχεδιασμό ενός chatbot που αντικατοπτρίζει τη μοναδική φωνή και το στυλ της μάρκας σας. Με τον κατασκευαστή AI chatbot της Appy Pie, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα chatbot που παρέχει γρήγορη, εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών και μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει leads για την επιχείρησή σας.

Χρησιμοποιήστε το No-code Chatbot Builder της Appy Pie για να δημιουργήσετε ένα Chatbot σε λίγα λεπτά

Η δημιουργία ενός chatbot στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, ειδικά για όσους δεν έχουν τεχνικές γνώσεις ή εμπειρία. Η διαδικασία δημιουργίας ενός chatbot από το μηδέν μέσω της κωδικοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα και να διαρκέσει αρκετούς μήνες αφοσιωμένης εργασίας. Ωστόσο, με την πρόοδο της τεχνολογίας, υπάρχει πλέον μια απλούστερη και πιο προσιτή λύση για τη δημιουργία chat bot στο διαδίκτυο. Έχουν εμφανιστεί κατασκευαστές chatbot χωρίς κώδικα, όπως ο Appy Pie Chatbot Builder, για να κάνουν τη διαδικασία αβίαστη για όλους. Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, επιχειρηματίας ή ιδιώτης που επιθυμεί να βελτιώσει την επικοινωνία, αυτός ο δημιουργός chatbot τεχνητής νοημοσύνης απευθύνεται σε όλους.

Με αυτόν τον κατασκευαστή AI chatbot, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας AI chatbot δωρεάν, και όλα αυτά χωρίς προηγούμενες γνώσεις κωδικοποίησης. Ο δημιουργός chatbot προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προτύπων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τους στόχους σας. Η δημιουργία chatbot στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, καθώς η πλατφόρμα παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή drag-and-drop που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το chatbot σας χωρίς κόπο. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε chatbots με τεχνητή νοημοσύνη που μπορούν να αυτοματοποιήσουν, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων σε συχνές ερωτήσεις, της παροχής υποστήριξης και ακόμη και της πραγματοποίησης πωλήσεων.

Ο δημιουργός chatbot χωρίς κώδικα της Appy Pie κατάφερε με επιτυχία να εκδημοκρατίσει την τεχνολογία αιχμής, επειδή τώρα ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα chatbot online και να αρχίσει να ενισχύει την εμπειρία των πελατών του. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας chatbot online δωρεάν, εξαλείφοντας την ανάγκη για δαπανηρούς πόρους ανάπτυξης ή δεξιότητες κωδικοποίησης. Δεν χρειάζεστε τεχνικές δεξιότητες, ούτε χρειάζεται να αδειάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ένας από τους καλύτερους δημιουργούς chatbot GPT-3, το Appy Pie Chatbot Builder, μπορεί να χωρέσει σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και να αντιμετωπίσει ένα έργο οποιουδήποτε εύρους ή κλίμακας.


No-Code Chatbot Builder για να δημιουργήσετε το δικό σας Chatbot με ευκολία

Το Appy Pie Chatbot είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε οποιοδήποτε chatbot μπορείτε να φανταστείτε και να το αναπτύξετε οπουδήποτε. Αυτός ο κατασκευαστής chatbot έχει μεταμορφώσει σημαντικά τις διαδικασίες υποστήριξης πελατών, πωλήσεων και μάρκετινγκ, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα δωρεάν chatbot ai για διάφορες εφαρμογές. Ο δημιουργός chatbot AI προσφέρει μια σειρά από προ-δημιουργημένα πρότυπα για να επιλέξετε, διευκολύνοντας την ταχεία έναρξη. Διαθέτει εργαλεία και πόρους για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα chatbot δωρεάν.

Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε επαγγελματίας του μάρκετινγκ, ο AI chatbot builder του Appy Pie Chatbot μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα chatgpt που μοιάζει με chatbot χωρίς καμία κωδικοποίηση. Μια πλατφόρμα δημιουργίας bot με τεχνητή νοημοσύνη, το chatbot builder της Appy Pie όχι μόνο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα GPT-3 bot με μηδενική κωδικοποίηση, αλλά σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ενσωματώσεις με υπηρεσίες τρίτων, όπως το Zoho CRM, το Zendesk, το Slack, το Facebook Messenger κ.λπ. Το chatbot builder διαθέτει επίσης ένα ταμπλό ανάλυσης που παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του bot σας, βοηθώντας σας να βελτιώσετε την εμπειρία των χρηστών.

Η δημιουργία chatbots είναι πανεύκολη με το Appy Pie Chatbot. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα. Απλά μεταβείτε online στο chatbot maker μας, εισάγετε το όνομα του chatbot σας, επιλέξτε τον τύπο του bot, επεξεργαστείτε τη ροή του chatbot με τον τρόπο που θέλετε και τελικά δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο chatbot μέσα σε λίγα λεπτά. Αφού φτιάξετε το chatbot σας με τον κατασκευαστή chatbot χωρίς κώδικα της Appy Pie, χρειάζεται μόνο να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κωδικό του widget σας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα chatbot με λεπτομέρειες, σας έχουμε καλύψει. Διαθέτουμε μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας ai chat bot online μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, μην περιμένετε πολύ, φτιάξτε το δικό σας ai chatbot, προσθέστε το στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας και ανεβάστε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο χωρίς καμία κωδικοποίηση.

Συμβουλές για να δημιουργήσετε τα καλύτερα chatbots για την επιχείρησή σας

Τα καλύτερα chatbots στο διαδίκτυο έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο επειδή έχουν ακολουθήσει ορισμένες από τις μη διατυπωμένες βέλτιστες πρακτικές. Ας σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το καλύτερο chatbot και να μεταφέρετε το chatbot σας στο διαδίκτυο με ευκολία.

1

Θέστε στόχους

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κατασκευής ενός chatbot όπως το GPT-3, πρέπει πρώτα να θέσετε στόχους για το chatbot σας. Δεν μπορείτε να έχετε ένα έργο χωρίς στόχο. Ένα chatbot εστιατορίου θα έχει εντελώς διαφορετικό στόχο από ένα κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας.

2

Συντάξτε προσεκτικά τον χαιρετισμό

Εξατομικεύστε τον χαιρετισμό, κρατήστε τον φιλικό και χωρίς γραμματικά λάθη. Αυτά είναι τα βασικά, αλλά πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι δεν βομβαρδίζετε τους χρήστες με πάρα πολλές προτάσεις, συστάσεις προϊόντων και άλλο παρόμοιο περιεχόμενο αμέσως.

3

Καθορίστε με σαφήνεια τη λειτουργικότητα του chatbot

Τα καλύτερα chatgpt σε απευθείας σύνδεση έχουν ένα κοινό. Έχουν σαφώς καθορισμένη λειτουργικότητα. Ένα chatbot δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους ανθρώπους, αλλά μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη βοήθεια. Οι χρήστες και οι εργαζόμενοι πρέπει να γνωρίζουν με σαφήνεια τις προσδοκίες που πρέπει να έχουν από το ρομπότ.

4

Προσθέστε μια ανθρώπινη πινελιά

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι τα chatbots δεν είναι άνθρωποι. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να δώσετε στο chatbot σας μια προσωπικότητα. Προσθέστε πολλαπλές επιλογές για τις αναμενόμενες εισόδους του χρήστη. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε μια ισορροπία μεταξύ της περιστασιακής ιδιορρυθμίας και των επαγγελματικών πληροφοριών.

Φτιάξτε ένα Chatbot

Ασχοληθείτε με τους πελάτες σας

Συνομιλήστε, αλληλεπιδράστε και εμπλακείτε με πιθανούς πελάτες και πελάτες με τη βοήθεια διασκεδαστικών και διαδραστικών chatbots όπως το chatgpt. Ποτέ μην αφήνετε τους πελάτες σας να αισθάνονται αγνοημένοι ή δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες σας. Ανεβάστε την εξυπηρέτηση πελατών σας στο επόμενο επίπεδο!

Δοκιμάστε το
Δημιουργήστε ένα Chatbot

Προσαρμοσμένα Chatbots για τη νίκη!

Κάθε chatbot που δημιουργείτε πρέπει να αντικατοπτρίζει το εμπορικό σας σήμα. Σχεδιάστε chatbots όπως το GPT-3 για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Επιλέξτε το δικό σας κείμενο, χρώματα, βίντεο, εικόνες και Gifs για να προσαρμόσετε το chatbot σας. Κάντε το διασκεδαστικό και σχετικό!

Δοκιμάστε το
AI Chatbot Builder

Πολλαπλά Chatbots για πολλαπλές λειτουργίες

Ένα chatbot δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δημιουργήστε πολλαπλά chatbots για πολλαπλούς σκοπούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα chatbots παρόμοια με το chatgpt θέλετε για την επιχείρησή σας. Απολαύστε την πλήρη ελευθερία να σχεδιάζετε και να ενσωματώνετε chatbots σε πολλαπλές σελίδες του ιστότοπου.

Δοκιμάστε το
Κατασκευάστε ένα Chatbot

Αυτοματοποιήστε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες

Το να ζητάτε από τους χρήστες τις πληροφορίες τους μπορεί να είναι κουραστικό τόσο για τους χρήστες όσο και για τον οργανισμό σας. Κατασκευάστε ένα chatbot όπως το chatgpt και αυτοματοποιήστε αυτές τις διαδικασίες ενισχύοντας την εμπειρία του πελάτη και την κινητικότητα της επιχείρησης.

Δοκιμάστε το
Δωρεάν λογισμικό κατασκευής chatbot

Ενσωματώσεις για να βελτιώσετε το Chatbot σας

Ενσωματώστε τα chatbots σας με διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ και ανάλυσης για να αυξήσετε τη βιωσιμότητά τους. Δημιουργήστε ένα chatbot παρόμοιο με το chatgpt που μπορεί να ενσωματωθεί τόσο σε εφαρμογές για κινητά όσο και σε ιστοσελίδες. Επωφεληθείτε από τις αμέτρητες ενσωματώσεις που παρέχει το Appy Pie Chatbot.

Δοκιμάστε το

Ενσωμάτωση. Απαντήστε. Εμπειρία.

Προσθέστε αποτελεσματικότητα και εξομαλύνετε τη ροή της υποστήριξης πελατών δημιουργώντας το δικό σας chatbot όπως το chatgpt για την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή σας για κινητά - χωρίς κώδικα!

Ενσωματώστε το chatbot στην ιστοσελίδα σας ή στην εφαρμογή για κινητά για να προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία χρήστη σε κάθε πελάτη και να παρουσιάσετε άμεσες λύσεις σε κάθε ερώτημα!

Απαντήστε αυτόματα σε κάθε έναν από τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο και ενθουσιάστε τους με τις γρήγορες απαντήσεις σας, κάνοντάς τους να αισθάνονται ότι τους εκτιμάτε.

Προσθέστε αποτελεσματικότητα και εξομαλύνετε τη ροή της υποστήριξης πελατών, δημιουργώντας το δικό σας chatbot για τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας για κινητά - χωρίς κώδικα!

Κορυφαία χαρακτηριστικά του λογισμικού No Code Chatbot Creator

Χρησιμοποιήστε το Appy Pie chatbot, την πλατφόρμα ανάπτυξης chatbot χωρίς κώδικα, για να δημιουργήσετε chatbot για τον ιστότοπο της επιχείρησής σας και την εφαρμογή για κινητά μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν χρειάζεστε δεξιότητες κωδικοποίησης ή τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε καταπληκτικά chatbots ερωτήσεων, chatbot προγραμματισμού ραντεβού παρόμοιο με το GPT-3 και live chat bots με τον κατασκευαστή chatbot μας. Μόλις 10 λεπτά από το χρόνο σας και λίγη δημιουργικότητα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να ενσωματώσετε πλήρως λειτουργικά chatbots στους ιστότοπους και τις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή chatbot χωρίς κώδικα από την Appy Pie.

Δεν απαιτείται κωδικοποίηση

Είτε είστε επαγγελματίας είτε αρχάριος, με την πλατφόρμα χωρίς κώδικα της Appy Pie, μπορείτε να δημιουργήσετε τον βοηθό υποστήριξης πελατών σας μέσα σε λίγα λεπτά. Ακούγεται ενδιαφέρον; Είναι. Δεν χρειάζεστε προγραμματισμό για να δημιουργήσετε chatbots επόμενης γενιάς με την πλατφόρμα μας.

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Κατασκευάστε Chatbotsσε πολλές γλώσσες, όπως πορτογαλικά, αραβικά, ισπανικά κ.λπ., μέσω του μοναδικού μας Chatbot Builder. Επεκτείνετε την εμβέλεια του κοινού σας παρέχοντας υποστήριξη στις τοπικές γλώσσες των πελατών και κερδίστε περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Πολλαπλά Chatbots και ζωντανή συνομιλία

Το ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με το Chatbot Maker Appy Pie είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά chatbots για σκοπούς έρευνας, ραντεβού ή ζωντανής συνομιλίας. Δημιουργήστε απεριόριστα chatbots, ενσωματώστε τα σε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά και απογειώστε την εμπειρία των χρηστών σας.

Διαχείριση επαφών και ηγετικών στελεχών

Το Appy Pie Chatbot Creator διευκολύνει τις μικρές επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις επαφές των χρηστών τους, καθώς και τα leads, όλα σε ένα μέρος. Αυτό αποδεικνύεται επωφελές για την ομάδα υποστήριξης πελατών, καθώς μπορούν εύκολα να εξορθολογίσουν τα αρχεία και να κλείσουν περισσότερες συμφωνίες αποτελεσματικά.

Παρακολούθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας μας χωρίς κώδικα είναι ότι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών μόλις φτάσουν στα εισερχόμενά σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον ότι θα χάσετε σημαντικές προσφορές, με αποτέλεσμα καλύτερη δέσμευση των χρηστών και μεγαλύτερα έσοδα.

Bot Analytics

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά των χρηστών και βελτιώστε τη δέσμευση χρησιμοποιώντας το Chatbot Analytics. Η λειτουργία Analytics σάς επιτρέπει να βλέπετε πόσες συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν με chatbots, να μελετάτε την εμπειρία των πελατών με τα chatbots, να γνωρίζετε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τα chatbots, να λαμβάνετε αναφορές πρακτόρων και πολλά άλλα.

Ενσωματώσεις εφαρμογών

Ενσωματώστε εφαρμογές όπως το Google Sheets κ.λπ. και αυξήστε δραματικά την εμπειρία του chatbot και της ζωντανής συνομιλίας σας σε χρόνο μηδέν. Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα πελατών, πληροφορίες για την εταιρεία και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στο ταμπλό με τη λειτουργία ενσωμάτωσης εφαρμογών.

Τι μπορούν να κάνουν τα Chatbots για μια επιχείρηση;

Καλωσορίστε τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

Τα chatbots είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Ένα chatbot καλωσορίσματος μπορεί να υποδεχτεί τους χρήστες με φιλικά μηνύματα , να ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες των χρηστών, να τους καθοδηγήσει μέσω των ιστότοπων σας και να τους παρέχει πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

Συλλογή πληροφοριών

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα chatbot για να συλλέγετε τις απαραίτητες πληροφορίες από τους χρήστες με φιλικό τρόπο. Μην αφήνετε τους χρήστες σας να συμπληρώνουν μακροσκελείς και βαρετές φόρμες για την εξυπηρέτησή σας. Για μια win-win λύση, αναπτύξτε ένα chatbot που μπορεί να τους κάνει μια σειρά από απλές ερωτήσεις.

Δημιουργήστε Leads

Οι πληροφορίες που συλλέγονται μετά την αλληλεπίδραση του χρήστη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Ένας από τους σκοπούς μπορεί να είναι η δημιουργία leads για την επιχείρησή σας. Δημιουργήστε chatbots και ανεβάστε τον ρυθμό δημιουργίας πρωτοβουλιών στο επόμενο επίπεδο, ανεβάζοντας την επιχείρησή σας σε νέα ύψη.

Απαντήστε σε απλές ερωτήσεις

Πολλές φορές οι χρήστες έχουν ένα απλό ερώτημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ρομπότ συνομιλίας GPT-3 για να απαντά γρήγορα σε αυτές τις τυπικές ερωτήσεις για απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη. Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών και μειώστε τον φόρτο εργασίας των υπαλλήλων υποστήριξης.

Ποια είναι τα οφέλη της δημιουργίας ενός Chatbot με ένα No-Code Chatbot Maker;

Η δημιουργία έτοιμων chatbots με το Appy Pie είναι πανεύκολη. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση για την παροχή αποτελεσματικής υποστήριξης πελατών μέσω chatbots. Ενσωματώστε τα Chatbots στους ιστότοπους και τις εφαρμογές για κινητά και οδηγήστε την επιχείρησή σας σε νέα επίπεδα αριστείας. Είτε σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα bot ερωτήσεων, ένα bot ραντεβού ή ένα bot ζωντανής συνομιλίας, ο no-code builder μας είναι η σωστή λύση. Παρακάτω παρατίθενται μερικά μεγάλα οφέλη από τη δημιουργία ενός gpt-3 chatbot δωρεάν online χρησιμοποιώντας το λογισμικό Appy Pie Chatbot creator.

Περισσότερα και καλύτερα Leads

Τα chatbots μπορούν να σας βοηθήσουν να καθιερώσετε διαδραστική επικοινωνία σε κρίσιμες στιγμές. Όταν συνδυάζονται με ζωντανή συνομιλία, κάνουν θαύματα στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Βελτιωμένη εμπειρία πελατών

Τα chatbots μπορούν να σας βοηθήσουν να καθιερώσετε διαδραστική επικοινωνία σε κρίσιμες στιγμές. Όταν συνδυάζονται με ζωντανή συνομιλία, κάνουν θαύματα στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Αυξημένη δέσμευση πελατών

Ένα από τα πιο εκπληκτικά οφέλη των gpt-3 chatbots είναι ότι οι πελάτες σας μπορούν να ξεκινήσουν μια συζήτηση ανά πάσα στιγμή και να επιλύσουν τα ερωτήματά τους άμεσα, αυξάνοντας εκθετικά τα επίπεδα δέσμευσης.

Αποκτήστε καλύτερες γνώσεις για τους πελάτες

Η λειτουργία ανάλυσης bot του Appy Pie no-code chatbot builder παρέχει καλύτερες πληροφορίες για τους πελάτες, διευκολύνοντας σας να κλείνετε συμφωνίες σύμφωνα με τη διαφορετική συμπεριφορά των χρηστών.

Υποστήριξη πελατών 24/7

Η υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο είναι απλά το καλύτερο από τα οφέλη της απόκτησης ενός chatbot. Ναι, με τα gpt-3 chatbots, θα είστε σε θέση να απαντάτε στους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς καθυστέρηση.

Μείωση του λειτουργικού κόστους

Τέλος, τα chatbots σας βοηθούν να μειώσετε το λειτουργικό κόστος εξαλείφοντας την ανάγκη μιας τεράστιας ομάδας υποστήριξης πελατών για τη μικρή σας επιχείρηση.

Εξαιρετικά εξασφαλισμένο

Το Appy Pie Chatbot χρησιμοποιεί τα πρότυπα ασφαλείας βέλτιστων πρακτικών που συμβάλλουν στην προστασία της ακεραιότητας και της εμπιστευτικότητας των δεδομένων των χρηστών. Με κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου και ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Appy Pie Chatbot προστατεύει και διασφαλίζει τα ιδιωτικά και ευαίσθητα δεδομένα.

 • Δοκιμάστε τα χαρακτηριστικά του σχεδίου για 7 ημέρες
 • Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
 • Δεν απαιτείται κωδικοποίηση
Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας

Πρεμιέρα

Γίνετε επαγγελματίας

$11 /bot/μήνας

Χρέωση Ετησίως

Κύρια Χαρακτηριστικά

 • 5.000 αλληλεπιδράσεις/μήνα
  Μετά την υπέρβαση του ορίου πληρώνετε $0.002/αλληλεπιδράσεις.
 • Δημιουργία ροής (απλή έως πολύπλοκη)
 • Ανάλυση πραγματικού χρόνου
 • Προσαρμογή Widget με επωνυμία
 • Μεταφορά συνομιλίας σε πράκτορες
 • Εκπαίδευση GPT (περιορισμένο μέγεθος μοντέλου)
 • Εκπαίδευση chatbot σε προσαρμοσμένα δεδομένα (URL και αποστολή αρχείου)
 • Λευκή επισήμανση
 • 24*7 υποστήριξη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Μεταβείτε σε πλήρη κλίμακα με το εξατομικευμένο σχέδιο επιχειρησιακής μας

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Προσαρμοσμένες αλληλεπιδράσεις
 • Επιχειρησιακά εστιασμένο εξατομικευμένο σχέδιο
 • Ενσωματώσεις με διάφορες πλατφόρμες
 • Δημιουργία ροής (απλή έως πολύπλοκη)
 • Ανάλυση πραγματικού χρόνου
 • Προσαρμογή widget με το λογότυπό σας
 • Μεταφορά συνομιλίας σε πράκτορες
 • Εκπαίδευση GPT (εκτεταμένο μέγεθος μοντέλου)
 • Εκπαίδευση chatbot σε προσαρμοσμένα δεδομένα (URL και μεταφόρτωση αρχείων)
 • Προηγμένες δυνατότητες AI με τα δικά σας δεδομένα
 • Προτεραιότητα υποστήριξης

Κορυφαίες συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ένα chatbot και πώς λειτουργεί;

Ένα chatbot είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή ή μια εφαρμογή λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται τις ανθρώπινες συνομιλίες αντί για μια άμεση συνομιλία ή επαφή με έναν πραγματικό άνθρωπο. Ένα chatbot μπορεί να βοηθήσει έναν πελάτη ή επισκέπτη του ιστότοπου αυτοματοποιώντας τις συνομιλίες.

Ένα chatbot δημιουργείται για να λειτουργεί ανεξάρτητα από έναν ανθρώπινο παράγοντα. Μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις με πληροφορίες από τη βάση δεδομένων του σε φυσική γλώσσα. Το chatbot παρόμοιο με το chatgpt ανταποκρίνεται μέσω ενός συνδυασμού προ-γραμμένων σεναρίων και μηχανικής μάθησης.

Όταν κάποιος κάνει μια ερώτηση στο chatbot, αυτό απαντά σύμφωνα με τη διαθέσιμη βάση δεδομένων. Εάν μια ερώτηση δεν καλύπτεται από τη διαθέσιμη βάση δεδομένων, το chatbot είναι προγραμματισμένο είτε να εκτρέπει την ερώτηση είτε να μεταβιβάζει τη συνομιλία σε έναν ζωντανό πράκτορα.

Εκτός από αυτό, το chatbot μαθαίνει επίσης από κάθε τέτοια αλληλεπίδραση, βελτιώνεται σταδιακά στις αλληλεπιδράσεις και γίνεται προοδευτικά πιο σχετικό.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου chatbot;

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας chatbot παρόμοιο με το chatgpt εύκολα με το Appy Pie Chatbot. Δεν χρειάζεται καμία κωδικοποίηση από την πλευρά σας και δεν χρειάζεται καν να προσλάβετε έναν προγραμματιστή για να το κάνει για εσάς. Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας chatbot.

 • Πηγαίνετε στο Appy Pie Chatbot και κάντε κλικ στο 'Get Started'.
 • Εισάγετε το όνομα που θέλετε για το chatbot σας (μπορείτε να το αλλάξετε αργότερα κατά βούληση) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο 'Next'.
 • Τώρα, επιλέξτε τη σωστή κατηγορία bot σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Τώρα, κάντε κλικ στο "Create Account" (Δημιουργία λογαριασμού) και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Appy Pie, αν έχετε ήδη, ή δημιουργήστε έναν για τον εαυτό σας για να κάνετε προεπισκόπηση του chatbot σας.
 • Μόλις επαληθεύσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (σε περίπτωση νέου λογαριασμού), θα δείτε το ταμπλό του chatbot σας.
 • Εδώ, μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε στο widget του chatbot σας, συμπεριλαμβανομένης της επικεφαλίδας, του avatar, του στυλ του widget badge, του χρωματικού θέματος και πολλά άλλα.
 • Αφού κάνετε τις επιθυμητές προσαρμογές, κάντε κλικ στο "Save & Next" για να συνεχίσετε μόλις είστε ευχαριστημένοι.
 • Τώρα θα βρεθείτε στην ενότητα "Ροή bot", όπου μπορείτε να παίξετε με τη ροή της συνομιλίας του bot σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις ερωτήσεις που θέλετε να κάνει το chatbot σας στους επισκέπτες του ιστότοπου.
 • Μόλις το κάνετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο 'Save & Next' για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
 • Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσετε το chatbot στον ιστότοπό σας.
 • Για να ενσωματώσετε το chatbot, αντιγράψτε το απόσπασμα κώδικα widget στην οθόνη σας και προσθέστε το στον πηγαίο κώδικα του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε αυτό το απόσπασμα κώδικα widget με email στον προγραμματιστή σας και να τον αφήσετε να το προσθέσει στον ιστότοπο.
 • Θα δείτε ένα μήνυμα "Συγχαρητήρια" μετά την επιτυχή εφαρμογή του chatbot στον ιστότοπό σας.

Πόσο κοστίζει ένα προσαρμοσμένο chatbot;

Ένα προσαρμοσμένο chatbot μπορεί να κοστίσει από 20.000 έως 80.000 δολάρια. Το Appy Pie Chatbot σας επιτρέπει να φτιάξετε το δικό σας chatbot για ένα κλάσμα του κόστους. Ελέγξτε το σχέδιο τιμολόγησης του chatbot μας κάνοντας κλικ εδώ.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη δημιουργία ενός chatbot;

Παραδοσιακά, η ανάπτυξη chatbot θα διαρκούσε περίπου 2-3 εβδομάδες για μία μόνο έκδοση. Με το Appy Pie, η δημιουργία ενός chatbot διαρκεί μόνο λίγα λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος!

Πώς βγάζουν χρήματα τα chatbots;

Ακολουθεί ένας κατάλογος τρόπων με τους οποίους τα chatbots μπορούν να βγάλουν χρήματα.

 • Μητρική διαφήμιση - Εκτελέστε σχετικές μητρικές διαφημίσεις στο chatbot σας και κερδίστε μέσω της διαφήμισης. Μπορείτε να συμπεριλάβετε συνδέσμους προς χορηγούμενο περιεχόμενο, σελίδες προϊόντων κ.λπ., αντί να εμφανίζετε διαφημιστικά banner στις σελίδες προορισμού.
 • Μάρκετινγκ θυγατρικών - Συμπεριλάβετε τους συνδέσμους θυγατρικών σας στο περιεχόμενο ή στη συνομιλία του gpt-3 chatbot σας. Ενημερώστε τους ότι θα κερδίσετε προμήθεια και προσφέρετε τους μια έκπτωση για την αγορά μέσω του συνδέσμου σας. Προσθέστε ένα επιπλέον κανάλι θυγατρικών και αυξήστε το εισόδημά σας από τις θυγατρικές σας.
 • Δημιουργία ηγετικών στελεχών - μπορείτε εύκολα να συλλέγετε πληροφορίες από πιθανούς πελάτες, καθώς έρχονται αναζητώντας πληροφορίες που μπορείτε να προσφέρετε μέσω των chatbots. Μόλις συλλεχθεί ο οδηγός, οι πληροφορίες μπορούν να μεταβιβαστούν σε έναν ζωντανό πράκτορα, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει τους επισκέπτες πιο κάτω στη χοάνη πωλήσεων.
 • Chatbots για το ηλεκτρονικό εμπόριο - Ένα chatbot για το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες με τα ερωτήματά τους σε πραγματικό χρόνο. Τα chatbots μπορούν επίσης να βοηθήσουν να γίνουν συστάσεις προϊόντων με βάση το ιστορικό αγορών και τις προτιμήσεις τους.
 • Μεταπώληση chatbots - μπορείτε να φτιάξετε και να πουλήσετε chatbots. Όλοι χρησιμοποιούν σήμερα ένα chatbot, αλλά λίγοι γνωρίζουν πώς να το φτιάξουν. Μπορείτε να καλύψετε αυτό το κενό, να φτιάξετε chatbots και να τα πουλήσετε στους πελάτες σας.
 • Επαναστόχευση και παρακολούθηση των πωλήσεων - Είναι σύνηθες να χάνετε πωλήσεις λόγω εγκαταλελειμμένων καλαθιών. Χρησιμοποιώντας gpt-3 chatbots, μπορείτε να επαναπροσεγγίσετε αυτούς τους πελάτες που δεν ολοκλήρωσαν την αγορά για οποιονδήποτε λόγο. Απλά υπενθυμίζοντας στους πελάτες ότι ξέχασαν κάτι στο καλάθι, το chatbot σας μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε κάποια χρήματα.

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα chatbot;

Το Appy Pie είναι εύκολα η καλύτερη πλατφόρμα chatbot για κάθε σκοπό. Ακολουθεί ένας κατάλογος των λόγων για τους οποίους:

 1. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση
 2. Εύκολη στη χρήση λειτουργικότητα drag and drop
 3. Προσιτό
 4. Προσαρμόσιμο
 5. Χρήσιμες ενσωματώσεις

Τα chatbots είναι συναρπαστικά εργαλεία που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διάφορους σκοπούς. Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο κλάδος των chatbot έχει αναπτυχθεί σημαντικά, με τις επιχειρήσεις να υιοθετούν τα chatbots με ταχείς ρυθμούς λόγω της οικονομικής αποδοτικότητας και της χρησιμότητας που μπορούν να προσφέρουν στις ομάδες μάρκετινγκ και υποστήριξης.

Ωστόσο, τα chatbots εξακολουθούν να αποτελούν μια σχετικά νέα έννοια στην αγορά. Οι περιπτώσεις χρήσης των chatbots εξακολουθούν να διερευνώνται και, όπως φαίνεται, τα chatbots μπορούν να φέρουν σύντομα μερικές συναρπαστικές αλλαγές στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Προς το παρόν, η κύρια εφαρμογή των chatbots είναι στον κλάδο της υποστήριξης πελατών.

Τα chatbots μεταμορφώνουν το πρόσωπο της υποστήριξης πελατών παντού. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή υποστήριξη πελατών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτική λύση στις υπάρχουσες φόρμες. Ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις εφαρμογές των chatbots σε διάφορους κλάδους.

Η έξαρση του ρυθμού υιοθέτησης των chatbots σχεδόν σε κάθε μεγάλη βιομηχανία εγείρει μερικά σημαντικά ερωτήματα. Γιατί οι επιχειρήσεις υιοθετούν τόσο γρήγορα τα chatbots; Και πώς λειτουργούν τα chatbots; Αυτό ακριβώς θα απαντήσουμε σήμερα.

Τι είναι τα Chatbots;

Με απλά λόγια, ένα bot είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για την αυτοματοποίηση εργασιών σε έναν ιστότοπο. Ένα ρομπότ που αλληλεπιδρά με έναν ανθρώπινο χρήστη μέσω ενός παραθύρου συνομιλίας και αυτοματοποιεί απλές εργασίες που βοηθούν τον εν λόγω χρήστη ονομάζεται ρομπότ συνομιλίας. Ένα chatbot είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να προσομοιώσει μια συζήτηση/συνομιλία με έναν άνθρωπο όταν ενσωματώνεται σε οποιονδήποτε επιχειρηματικό ιστότοπο. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με ένα chatbot τόσο με κείμενο όσο και με φωνή. Τα chatbots που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη λειτουργούν σύμφωνα με μια προκαθορισμένη ροή συνομιλίας για να ερμηνεύουν τις ανθρώπινες καταχωρήσεις και να απαντούν σε αυτές.

Τύποι Chatbots

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι chatbots:

 1. Chatbots βασισμένα σε κανόνες
 2. Τα chatbots που βασίζονται σε κανόνες είναι οι απλούστεροι τύποι chatbots που μπορείτε να δημιουργήσετε. Έχουν έναν προκαθορισμένο αλγόριθμο που πρέπει να ακολουθούν υπό όλες τις συνθήκες. Οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τα chatbots που βασίζονται σε κανόνες με τη βοήθεια διαφόρων κουμπιών, CTA και επιλογών. Πρόκειται για chatbots που βασίζονται στην επιλογή, οπότε οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν από προκαθορισμένες επιλογές. Τα chatbots που βασίζονται σε κανόνες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την επίλυση ζητημάτων. Είναι τα πιο αργά chatbots στην καθοδήγηση των χρηστών στο τελικό αποτέλεσμα.

  Τα chatbots που βασίζονται σε κανόνες είναι ιδανικά για επιχειρήσεις που αναζητούν ρομπότ δημιουργίας πρωτοβουλιών και βασικά ρομπότ υποστήριξης πελατών. Ως ρομπότ δημιουργίας πρωτοβουλιών, τα ρομπότ συνομιλίας που βασίζονται σε κανόνες βοηθούν στην αναγνώριση των leads και τους μεταφέρουν είτε σε σελίδες προορισμού του ιστότοπού σας είτε σε σύνδεση με ένα στέλεχος πωλήσεων. Ως bot υποστήριξης πελατών, τα chatbots που βασίζονται σε κανόνες είναι ιδανικά για τη δημιουργία ενός διαδραστικού κέντρου βοήθειας. Για παράδειγμα, ένα chatbot υποστήριξης για σφάλματα σε smartphone θα οδηγεί τους χρήστες σε σχετικά άρθρα βοήθειας που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων τους.

  Τα chatbots που βασίζονται σε κανόνες είναι πολύ περιοριστικά και έχουν περιορισμένη χρήση. Μπορούν να κατασκευαστούν για συγκεκριμένο σκοπό, αλλά δεν μπορούν να διαμορφωθούν για πιο σύνθετα προβλήματα χρηστών. Ωστόσο, καθώς ο κλάδος των chatbot εξελίσσεται περαιτέρω, τα chatbots που βασίζονται σε κανόνες μπορούν να ενσωματωθούν με τη ζωντανή συνομιλία για να παρέχουν μια υβριδική εμπειρία υποστήριξης πελατών, έτσι ώστε σε περίπτωση σύνθετων προβλημάτων να μπορούν να ανακατευθυνθούν σε ένα ανθρώπινο στέλεχος υποστήριξης.

 3. Ευφυή Chatbots
 4. Τα έξυπνα ή μαθησιακά chatbots είναι bots που χρησιμοποιούν μηχανική μάθηση. Η μηχανική μάθηση είναι η ικανότητα ενός προγράμματος να μαθαίνει μόνο του χρησιμοποιώντας δεδομένα, να αναγνωρίζει μοτίβα και να αποφασίζει μόνο του με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Τα έξυπνα chatbots δημιουργούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να κατανοούν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και φράσεις που εισάγει ο χρήστης. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης ρωτήσει "Πώς να ανοίξετε έγγραφα", το chatbot θα "διαβάσει" την ερώτηση, θα αναζητήσει τη βάση δεδομένων του και θα δώσει την απάντηση με βάση την αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά από μόνο του.

  Αυτό που κάνει τα chatbots ML να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι όσο περισσότερες ερωτήσεις και ερωτήματα τους τίθενται τόσο καλύτερα γίνονται στην απάντησή τους. Τα έξυπνα chatbots μαθαίνουν νέα πράγματα και βελτιώνονται με τον καιρό, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία του χρήστη. Ο περιορισμός των έξυπνων chatbots είναι ότι αρχικά, όταν τα δημιουργείτε, είναι υποτυπώδη και "ανειδίκευτα". Τα έξυπνα chatbots βελτιώνονται με τον καιρό.

 5. Chatbots με τεχνητή νοημοσύνη
 6. Τα AI chatbots είναι ένα μείγμα τόσο των βασισμένων σε κανόνες όσο και των ευφυών chatbots και παρέχουν τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. Από τη μία πλευρά, τα AI chatbots μπορούν να κατανοήσουν και να απαντήσουν στους ανθρώπους με βάση τις λέξεις-κλειδιά που εισάγουν, ενώ από την άλλη πλευρά έχουν επίσης μια προκαθορισμένη ροή ρομπότ που πρέπει να ακολουθήσουν. Τα AI Chatbots μπορούν να θυμούνται το πλαίσιο μιας συνομιλίας και τις προτιμήσεις του χρήστη για να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη.

  Τα chatbots με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να εξανθρωπιστούν με τη βοήθεια του NLP ή της επεξεργασίας φυσικής γλώσσας. Ο στόχος ενός NLP είναι να κάνει την αλληλεπίδραση με ένα chatbot λιγότερο "ρομποτική" και πιο ρεαλιστική.

Πώς λειτουργούν τα Chatbots

Διαφορετικοί τύποι chatbots λειτουργούν διαφορετικά. Ένα chatbot περιλαμβάνει τέσσερα διακριτά μέρη:

 • Ιστοσελίδα
 • Το chatbot μπορεί να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας.Δεδομένου του πόσο εύκολο είναι να προσθέσετε ένα chatbot σε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά chatbots σε διαφορετικές σελίδες. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις διάφορες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, είτε πρόκειται για ανάγκες μάρκετινγκ είτε για ανάγκες υποστήριξης πελατών. Για να λειτουργήσει το chatbot, πρέπει να το ενσωματώσετε στην HTML μιας ιστοσελίδας.

 • Παράθυρο συνομιλίας
 • Ο επισκέπτης αλληλεπιδρά με το chatbot σας μέσω του παραθύρου συνομιλίας. Λειτουργεί ως διεπαφή μεταξύ του chatbot σας και του επισκέπτη, όπου ο χρήστης μπορεί να θέσει ένα ερώτημα και το chatbot να το επιλύσει. Το παράθυρο συνομιλίας χρησιμοποιείται για κάθε δραστηριότητα του chatbot, όπως η αναζήτηση πληροφοριών για τον χρήστη, η εκκαθάριση ερωτημάτων, η δημιουργία και ο προσδιορισμός των προσδοκιών, η υποβολή αιτημάτων ανατροφοδότησης κ.λπ.

 • Botflow
 • Η ροή του bot είναι η καρδιά και η ψυχή του chatbot σας. Η ροή του botflow καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο το chatbot σας λειτουργεί και ανταποκρίνεται στους χρήστες. Βοηθά επίσης το chatbot σας να αναζητά, να βρίσκει και να εμφανίζει τις απαντήσεις στα ερωτήματα των πελατών. Είναι το πιο κρίσιμο μέρος ολόκληρου του chatbot σας. Η διαφορά μεταξύ κάθε τύπου chatbot δημιουργείται από τη ροή του botflow. Ένα chatbot που βασίζεται σε κανόνες έχει την απλούστερη ροή botflow, ενώ η ροή ενός AI bot είναι συνήθως η πιο σύνθετη.

 • Βάση δεδομένων
 • Κάθε chatbot έχει μια βάση δεδομένων από την οποία αντλεί. Για ένα chatbot μηχανικής μάθησης και AI, τα δεδομένα αυτά αυξάνονται συνεχώς αυτόματα καθώς περνάει ο καιρός. Ένα chatbot βασισμένο σε κανόνες διαθέτει ένα συνεπές αποθετήριο γνώσεων το οποίο χρησιμοποιεί για να απαντά σε ερωτήματα πελατών.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Chatbot

Για να ξεκινήσετε με το responsive chatbot σας , είναι καλύτερο να εξασκηθείτε στη δημιουργία του δικού σας chatbot. Η απλούστερη μέθοδος για τη δημιουργία ενός chatbot είναι το Appy Pie Chatbot. Το Appy Pie Chatbot είναι ένας σχεδιαστής chatbot χωρίς κώδικα που βασίζεται σε κανόνες και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας chatbot χωρίς καμία κωδικοποίηση. Μπορείτε να φτιάξετε ένα chatbot με το Appy Pie δωρεάν! Ελέγξτε το σήμερα!

Τρεις μεγάλες κατηγορίες Chatbots

Ακολουθούν οι τρεις βασικές κατηγορίες των διαδικτυακών chatbots.

 1. Chatbots βασισμένα σε κουμπιά/μενού
 2. Είναι ένα από τα πιο βασικά chatbots που χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις σήμερα. Αυτό το chatbot αλληλεπιδρά με τους χρήστες δείχνοντάς τους το δέντρο αποφάσεων με τα κουμπιά. Το ρομπότ χρειάζεται οι χρήστες να κάνουν τις επιλογές των επιλογών σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους και με βάση τα ερωτήματά τους, ακριβώς όπως τα αυτοματοποιημένα τηλεφωνικά μενού. Αυτά τα chatbots ταιριάζουν σε πολλά σενάρια όπου μια επιχείρηση πρέπει να κάνει στους χρήστες πολλαπλές ερωτήσεις μόνο και μόνο για να καταλάβει τι θέλουν.

 3. Chatbots βασισμένα σε λέξεις-κλειδιά
 4. Αυτά τα chatbots αλληλεπιδρούν με τους πελάτες όπως οι άνθρωποι και αναγνωρίζουν τι πληκτρολογούν. Τα chatbots που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν προσαρμόσιμες λέξεις-κλειδιά και τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας για να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα δώσουν τη σχετική απάντηση στους χρήστες. Αυτά τα chatbots υπολείπονται σε περίπτωση πολλαπλών παρόμοιων ερωτήσεων. Οι πλεονασμοί λέξεων-κλειδιών μεταξύ διαφόρων ερωτημάτων τείνουν να μπερδεύουν αυτά τα bots.

  Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ένα υβριδικό μοντέλο bots που βασίζονται σε κουμπιά και bots που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά. Δίνουν στους χρήστες πολλαπλές επιλογές είτε να θέσουν απευθείας τις ερωτήσεις τους είτε να επιλέξουν επιλογές από το μενού για να βοηθήσουν το ρομπότ να καταλάβει τι ψάχνουν.

 5. Συναφείς chatbots
 6. Αυτή είναι η πιο προηγμένη έκδοση των διαφόρων τύπων chatbots που χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις. Αυτά τα chatbots χρησιμοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη Μηχανική Μάθηση για να αποθηκεύουν και να θυμούνται τις προηγούμενες συνομιλίες με τον χρήστη, να αναλύουν τη συμπεριφορά του και να τον εξυπηρετούν ανάλογα στο μέλλον. Αυτά τα chatbots μαθαίνουν από τις εμπειρίες συνομιλίας και αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου.

  Ας πάρουμε ένα παράδειγμα ενός bot παραγγελίας φαγητού. Αυτό το chatbot αποθηκεύει πληροφορίες από την αλληλεπίδραση με τους χρήστες και μαθαίνει τι τους αρέσει να παραγγέλνουν. Ως αποτέλεσμα, όταν ο χρήστης συνομιλήσει με το chatbot την επόμενη φορά, αυτό θα θυμάται τι παραγγέλνει συνήθως, τον τρόπο πληρωμής του, τη διεύθυνση παράδοσης και άλλα κοινά στοιχεία και θα τον ρωτήσει αν θέλει να κάνει την ίδια παραγγελία. Έτσι, οι χρήστες δεν χρειάζεται να απαντούν κάθε φορά σε αυτές τις πολλές ερωτήσεις.

Πώς να βρείτε το Chatbot που σας ταιριάζει καλύτερα;

Όταν προσπαθείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο chatbot για τον ιστότοπό σας, να έχετε κατά νου τις απαιτήσεις των χρηστών σας. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση τους και σκεφτείτε τι θα είναι το πιο βολικό και χρήσιμο γι' αυτούς.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε κατά την επιλογή ενός bot είναι η βάση χρηστών-στόχων σας και οι προτιμήσεις τους. Σε ορισμένους χρήστες μπορεί να αρέσει το chatbot που αναγνωρίζει ό,τι πληκτρολογούν, ενώ κάποιοι από την άλλη πλευρά θα προτιμούσαν αυτό που τους καθοδηγεί με το μενού και τα κουμπιά.

Για να παρέχετε άριστη εμπειρία χρήσης, δοκιμάστε το chatbot σας πριν τεθεί σε λειτουργία. Σε μερικά σενάρια, τα απλά κουμπιά μπορεί να λειτουργούν για τους χρήστες, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστούν δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης σε επίπεδο επιχείρησης.

Συμπέρασμα

Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε το δικό σας Chatbot, χρησιμοποιήστε το Chatbot Builder της Appy Pie. Προσφέρουμε διάφορα αποτελεσματικά πρότυπα chatbot που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα chatbots σας πιο ελκυστικά και φιλικά προς τους χρήστες.

Διαβάστε αυτή τη δημοσίευση και μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα chatbot και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε - Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε το απόλυτο chatbot ερωτήσεων και απαντήσεων.

Ενημερώστε μας στα σχόλια αν αυτό το άρθρο βοήθησε και μη διστάσετε να μας δώσετε πληροφορίες. Μοιραστείτε τα μαζί μας και θα τα προσθέσουμε σε αυτό το ιστολόγιο.

Page reviewed by: Abhinav Girdhar  | Last Updated on March 11th, 2024 2:31 pm