Privacybeleid

Beleid van kracht vanaf 22 december 2021.

Het volgende privacybeleid regelt de website AppyPie.com en alle inhoud, diensten en producten die op of via de website beschikbaar zijn (gezamenlijk de “Dienst”). De Service is eigendom van en wordt beheerd door Appy Pie LLP, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht in New Delhi, India onder de LLP Act, 2008 met LLPIN AAF-5370 en met haar hoofdvestiging op 165, NSEZ Noida, 201305 India (hierna te noemen de “AP”, welke uitdrukking betekent en omvat haar erfgenamen, opvolgers en toegestane rechtverkrijgenden). AP maakt momenteel gebruik van derden om betalingen te accepteren (hierna een “derde betalingsverwerker”). Abonnees zullen alle betalingen aan AP verrichten via deze derde partij betalingsverwerker, momenteel Appy Pie LLC in de VS & Appy Pie Ltd in het VK, en die door Cliënt schriftelijk kan worden gewijzigd/geactualiseerd. AP heeft het recht om op elk moment de derdebetaalverwerker te wijzigen of het gebruik van een derdebetaalverwerker stop te zetten. Ondanks enige gelijkenis in naam is er geen verband tussen de derdebetaalverwerker en AP, en de derdebetaalverwerker is geen partij bij deze Overeenkomst. De Dienst wordt aangeboden onder voorbehoud van uw aanvaarding zonder wijziging van alle hierin opgenomen voorwaarden en alle andere operationele regels, beleidsregels (inclusief, zonder beperking, AP’s Privacybeleid) en procedures die van tijd tot tijd op deze Site kunnen worden gepubliceerd door AP (gezamenlijk “AP”).

AP exploiteert verschillende websites, waaronder appypie.com (de “Websites”), evenals een aantal mobiele toepassingen namens onze klanten (gezamenlijk de “Toepassingen”). Het is het beleid van AP om uw privacy te respecteren met betrekking tot alle informatie die wij verzamelen tijdens de exploitatie van onze Websites en Applicaties.

Dit beleid beschrijft hoe AP de door u verstrekte persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt, deelt en beveiligt. Het beschrijft ook uw keuzes met betrekking tot het gebruik, de toegang en de correctie van uw persoonlijke gegevens.

Uw privacy is van cruciaal belang voor ons. Bij AP hebben we een paar basisprincipes:

We vragen u niet om persoonlijke informatie, tenzij we die echt nodig hebben. (Wij kunnen niet tegen diensten die u zonder duidelijke reden vragen naar zaken als uw geslacht of inkomensniveau).

Wij delen uw persoonlijke informatie met niemand, behalve om aan de wet te voldoen, onze producten te ontwikkelen of onze rechten te beschermen. Wij slaan geen persoonlijke informatie op onze servers op, tenzij dit nodig is voor het functioneren van een van onze diensten. In onze producten voor sociale netwerken en mobiele toepassingen streven wij ernaar het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken om te bepalen wat zichtbaar is voor het publiek, gezien wordt door zoekmachines, privé blijft en permanent wordt verwijderd.


EU-mechanisme voor gegevensoverdracht

GDPR is voornamelijk van toepassing op verantwoordelijken en verwerkers die gevestigd zijn in de Europese Economische Ruimte of EER, en als de persoonsgegevens buiten de EER worden doorgegeven, bestaat het risico dat de GDPR-bescherming verloren gaat. Daarom beperkt de GDPR de doorgifte van persoonsgegevens buiten de EER, tenzij de rechten van de betrokkenen op de een of andere manier worden beschermd. Tot voor kort waren er twee manieren om dit te doen: het EU-VS-privacyschild en de standaardcontractbepalingen.

In een recente ontwikkeling heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie echter het EU-VS Privacy Shield-kader voor de doorgifte van gegevens ongeldig verklaard. Standaardcontractbepalingen zijn echter nog steeds geldig als instrument of mechanisme voor gegevensdoorgifte aan verwerkers buiten de EU, Zwitserland of het VK.

Bij Appy Pie hebben we standaardcontractbepalingen (SCC’s) voor de overdracht van gegevens, zodat alle persoonsgegevens worden beschermd. Wij, bij Appy Pie, zetten ons in om onze klanten in staat te stellen op verantwoorde wijze klantenservice te verlenen door het uitvoeren en naleven van voorgeschreven nalevingsbeleid, zowel als gegevensbeheerder als -verwerker.

Passieve inzameling

Zoals bij de meeste websites verzamelen wij bepaalde informatie automatisch. Deze informatie kan bestaan uit Internet Protocol (IP)-adressen, browsertype, Internet Service Provider (ISP), verwijzende/uitgaande pagina’s, de bestanden die op onze site worden bekeken (bijv. HTML-pagina’s, afbeeldingen, enz.), besturingssysteem, datum/tijdstempel, en/of klikstroomgegevens om trends in het geheel te analyseren en de site te beheren.

Verzamelen van persoonlijke informatie

Bepaalde bezoekers van de Websites van AP en gebruikers van de Toepassingen van AP kiezen voor interactie met AP op manieren waarvoor AP persoonlijke gegevens moet verzamelen. Hoeveel en welke informatie AP verzamelt, hangt af van de aard van de interactie. Wij vragen bezoekers die zich aanmelden voor een account op www.appypie.com bijvoorbeeld om hun e-mailadres op te geven. Degenen die transacties aangaan met AP – worden gevraagd om aanvullende informatie te verstrekken, waaronder noodzakelijke persoonlijke en financiële informatie zoals een creditcardnummer voor het verwerken van de financiële transacties. In elk geval verzamelt AP dergelijke informatie alleen wanneer dat nodig of passend is om het doel van de interactie van de bezoeker met AP te bereiken, bijvoorbeeld uw naam, adres en telefoonnummer indien nodig. AP maakt geen persoonlijke informatie bekend, behalve zoals hieronder beschreven, en bezoekers kunnen altijd weigeren persoonlijke informatie te verstrekken, met dien verstande dat dit hen kan beletten deel te nemen aan bepaalde website- en applicatiegerelateerde activiteiten.

Wanneer u ons persoonlijke informatie over uw contacten verstrekt, zullen wij deze informatie alleen gebruiken voor de specifieke reden waarvoor ze is verstrekt.

Als u denkt dat een van uw contacten ons uw persoonlijke gegevens heeft verstrekt en u wilt verzoeken dat deze uit onze database worden verwijderd, neem dan contact met ons op via [email protected]

Geaggregeerde statistieken

AP kan statistieken verzamelen over het gedrag van bezoekers op haar Websites en gebruikers van haar Applicaties. AP kan bijvoorbeeld de meest populaire sociale netwerken op de appypie.com site monitoren & kan deze informatie openbaar weergeven of aan anderen verstrekken. AP maakt echter geen persoonlijke informatie bekend anders dan zoals hieronder beschreven.

Delen van bepaalde persoonlijke informatie

AP maakt persoonlijke informatie alleen bekend aan die werknemers, contractanten, dienstverleners en gelieerde organisaties die (i) de specifieke informatie nodig hebben om deze namens AP te verwerken of om diensten te verlenen die beschikbaar zijn op de Websites en Applicaties van AP, en (ii) die ermee hebben ingestemd het niet aan anderen bekend te maken. Zij mogen uw persoonlijke informatie alleen gebruiken als dat nodig is om deze diensten aan ons te leveren. Deze diensten kunnen omvatten: het uitvoeren van uw bestellingen, het verwerken van betalingen, het verlenen van klantenservice, het verzenden van marketingcommunicatie, het uitvoeren van abonnementsdiensten, het uitvoeren van onderzoek en analyse, het leveren van cloud computing-infrastructuur. SMS integratie, Cloud printing en meer van dergelijke diensten.

Sommige van deze werknemers, contractanten en aangesloten organisaties kunnen zich buiten uw thuisland bevinden. AP zal persoonlijke informatie aan niemand verhuren of verkopen. Afgezien van haar werknemers, contractanten en gelieerde organisaties, zoals hierboven beschreven, maakt AP persoonsgegevens alleen openbaar wanneer de wet dit vereist of wanneer AP te goeder trouw van mening is dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om het eigendom of de rechten van AP, derden of het grote publiek te beschermen. Als u een geregistreerde gebruiker bent van een website of toepassing van AP en uw e-mailadres hebt verstrekt, kan AP u af en toe een e-mail sturen om u te informeren over nieuwe functies, om uw feedback te vragen of gewoon om u op de hoogte te houden van wat er gaande is met AP en onze producten. U kunt zich ook aanmelden om nieuwsbrieven of andere mededelingen van ons te ontvangen. Als u deze informatie niet langer wilt ontvangen, kunt u uw e-mailvoorkeuren bijwerken via de link “Uitschrijven” in de e-mails die wij u sturen, of via uw ledenprofiel op onze website, of door contact met ons op te nemen op [email protected]

Wij gebruiken voornamelijk onze productblogs om dit soort informatie te communiceren, dus wij verwachten dit soort e-mails tot een minimum te beperken. Als u ons een verzoek stuurt (bijvoorbeeld via een ondersteuningsmail of via een van onze feedbackmechanismen), behouden wij ons het recht voor dit te publiceren om ons te helpen uw verzoek te verduidelijken of te beantwoorden of om ons te helpen andere gebruikers te ondersteunen. AP neemt alle maatregelen die redelijkerwijs nodig zijn om te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, wijziging of vernietiging van persoonsgegevens.

Bewaring van persoonsgegevens

Wij bewaren uw persoonlijke informatie zolang een Account actief is of zolang als nodig is om de Dienst(en) te leveren. Wij bewaren uw gegevens voor zover dat nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen, een nauwkeurige financiële en andere administratie bij te houden, geschillen op te lossen en onze overeenkomsten te handhaven.

Als u uw account wilt beëindigen of wilt dat wij uw persoonlijke gegevens niet langer gebruiken, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Correctie of verwijdering van persoonlijke informatie

Op verzoek zal AP u informeren of wij persoonlijke gegevens van u bewaren. U kunt uw persoonlijke gegevens inzien, corrigeren of vragen deze te verwijderen door in te loggen op uw account of door contact met ons op te nemen via [email protected] Wij zullen binnen een redelijke termijn op uw verzoek reageren.

AP erkent dat u het recht hebt op toegang tot uw persoonlijke gegevens. AP verzamelt informatie namens onze cliënten en heeft geen directe relatie met de personen met wie onze cliënten via de Dienst(en) kunnen communiceren. Als u een klant bent van een van onze klanten (“Eindklant”) en niet langer door die klant gecontacteerd wenst te worden, neem dan rechtstreeks contact op met de klant waarmee u contact heeft. Wij kunnen persoonlijke informatie doorgeven aan bedrijven die ons helpen onze diensten te verlenen. Overdrachten aan latere derden vallen onder dienstverleningsovereenkomsten met onze klanten. Een persoon die toegang wenst of onjuiste gegevens wil corrigeren, wijzigen of verwijderen, moet zijn verzoek richten aan de opdrachtgever van AP (de voor de verwerking verantwoordelijke). Als u wordt verzocht gegevens te verwijderen, zullen wij binnen een redelijke termijn reageren.

Wij bewaren de persoonsgegevens die wij namens onze klanten verwerken zo lang als nodig is om diensten aan onze klanten te verlenen. Wij bewaren persoonlijke informatie voor zover dat nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen, geschillen op te lossen en onze overeenkomsten af te dwingen.

Mobiele toepassingen

Wanneer u onze Mobiele Toepassingen downloadt, installeert en gebruikt, verzamelen wij automatisch informatie over het type apparaat dat u gebruikt, de versie van het besturingssysteem en de apparaatidentificatie (of “UDID”).

Wij sturen u van tijd tot tijd pushberichten om u op de hoogte te houden van evenementen of promoties die wij mogelijk voeren. Als u dit soort mededelingen niet langer wenst te ontvangen, kunt u ze op apparaatniveau uitschakelen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste meldingen ontvangt, moeten wij bepaalde informatie over uw apparaat verzamelen, zoals informatie over het besturingssysteem en gebruikersidentificatie.

Wij verzamelen uw locatiegebonden informatie om een plaats in uw omgeving te lokaliseren die u zoekt. Wij delen deze informatie alleen met onze mapping provider om u deze dienst te kunnen leveren.

U kunt zich te allen tijde afmelden voor op locatie gebaseerde diensten door de instelling op apparaatniveau te wijzigen.

Wij gebruiken Analytics om de functionaliteit van onze Mobiele Applicatie op uw mobiele of draagbare apparaat beter te begrijpen. Deze Mobiele Applicatie kan informatie registreren zoals hoe vaak u de Mobiele Applicatie gebruikt, de gebeurtenissen die binnen de Mobiele Applicatie plaatsvinden, geaggregeerd gebruik, prestatiegegevens en waar de Mobiele Applicatie vandaan werd gedownload. Wij koppelen de informatie die wij opslaan in de analytische software niet aan enige persoonlijke informatie die u verstrekt binnen de Mobiele Applicatie.

Links naar sites van derden

Onze websites bevatten links naar andere websites die geen eigendom zijn van of niet worden gecontroleerd door AP. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere websites of derden. Wij raden u aan op te letten wanneer u onze Websites verlaat en het privacybeleid te lezen van elke website die persoonlijke informatie verzamelt.

Getuigenissen

Wij plaatsen getuigenissen/opmerkingen/recensies van klanten op onze websites, die persoonlijke informatie kunnen bevatten. Voordat we de getuigenis plaatsen, vragen we de toestemming van de klant om zijn naam samen met de getuigenis te plaatsen.

Opsporingstechnieken

AP en haar partners gebruiken cookies of soortgelijke technologieën om trends te analyseren, de website te beheren, de bewegingen van gebruikers op de website te volgen en demografische informatie te verzamelen over ons gebruikersbestand als geheel. U kunt het gebruik van cookies op individueel browserniveau regelen, maar als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen, kan dit uw gebruik van bepaalde functies op onze website beperken.

Advertenties

Wij werken samen met een derde partij om advertenties die op een van onze Websites of Applicaties verschijnen aan gebruikers te leveren. Onze externe partner kan cookies of soortgelijke technologieën gebruiken om u reclame aan te bieden op basis van uw surfactiviteiten en interesses. Als u zich wilt afmelden voor op interesses gebaseerde reclame, klik dan hier[3] & als u in de Europese Unie (EU) bent gevestigd, klik dan hier[4]. U blijft algemene advertenties ontvangen.

Analytics

Wij verzamelen analytische informatie wanneer u de websites van AP gebruikt om ons te helpen deze te verbeteren. AP kan ook gegevens over uw handelingen op onze Websites delen met derde aanbieders van analysediensten.

Veiligheid

De veiligheid van uw persoonlijke informatie is belangrijk voor ons. Wij volgen algemeen aanvaarde normen om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen, zowel tijdens de overdracht als daarna. Als u vragen heeft over de beveiliging van uw persoonlijke gegevens, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij kunnen ons Privacybeleid bijwerken om wijzigingen in onze informatiepraktijken weer te geven. Indien wij wezenlijke veranderingen aanbrengen, zullen wij u per e-mail (verzonden naar het in uw account vermelde e-mailadres) of door middel van een kennisgeving op deze website op de hoogte stellen voordat de verandering van kracht wordt. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te raadplegen voor de meest recente informatie over ons privacybeleid.

HIPAA Privacy Openbaarmaking

Deze Privacyverklaring beschrijft hoe medische informatie over u kan worden gebruikt en openbaar gemaakt en hoe u toegang kunt krijgen tot deze informatie.

Uw rechten volgens de HIPAA-richtlijnen

Je hebt het recht om:

  • Ontvang een kopie van uw elektronisch medisch dossier wanneer AP dergelijke elektronische medische dossiers verwerkt.
    • U kunt vragen om een elektronische of papieren kopie van uw medisch dossier en andere gezondheidsinformatie die wij over u hebben in te zien of te krijgen. Vraag ons hoe dat moet.
    • Wij zullen een kopie of een samenvatting van uw gezondheidsinformatie verstrekken, gewoonlijk binnen 30 dagen na uw verzoek. Wij kunnen een redelijke, op kosten gebaseerde vergoeding vragen.
  • Uw elektronisch medisch dossier corrigeren naarmate AP dat elektronisch medisch dossier verwerkt.
    • U kunt ons vragen om gezondheidsinformatie over u te corrigeren die volgens u onjuist of onvolledig is. Vraag ons hoe dat moet.
    • We kunnen “nee” zeggen tegen uw verzoek, maar we zullen u binnen 60 dagen schriftelijk vertellen waarom.
  • U kunt ons vragen bepaalde gezondheidsinformatie niet te gebruiken of te delen voor behandeling, betaling of onze activiteiten. Wij zijn niet verplicht om in te stemmen met uw verzoek, en wij kunnen “nee” zeggen als het uw zorg zou beïnvloeden.
  • Als u een dienst of gezondheidszorgartikel volledig out-of-pocket betaalt, kunt u ons vragen die informatie niet te delen met uw zorgverzekeraar voor het doel van betaling of onze activiteiten. Wij zullen “ja” zeggen, tenzij een wet ons verplicht die informatie te delen.
  • Een lijst krijgen van degenen met wie we uw informatie hebben gedeeld
    • U kunt vragen om een lijst (boekhouding) van de keren dat wij uw gezondheidsinformatie hebben gedeeld gedurende zes jaar voorafgaand aan de datum waarop u dit vraagt, met wie wij deze hebben gedeeld en waarom.
    • Wij zullen alle openbaarmakingen opnemen, behalve die met betrekking tot behandeling, betaling en gezondheidszorgactiviteiten, en bepaalde andere openbaarmakingen (zoals die waarom u ons hebt gevraagd). Wij verstrekken één boekhouding per jaar gratis, maar brengen een redelijke, op kosten gebaseerde vergoeding in rekening als u binnen 12 maanden om een nieuwe boekhouding vraagt.
    • Klachten onder HIPAA – Dien een klacht in als u denkt dat uw privacyrechten zijn geschonden.
    • U kunt een klacht indienen bij het U.S. Department of Health and Human Services Office for Civil Rights door een brief te sturen naar 200 Independence Avenue, S.W., Washington, D.C. 20201, door te bellen naar 1-877-696-6775, of door een bezoek te brengen aan www.hhs.gov/ocr/privacy/hipaa/complaints/.

Sociale media functies

De websites van AP bevatten sociale mediafuncties, zoals de “Vind ik leuk”-knop op Facebook, de “Deel dit”-knop of interactieve miniprogramma’s. Na uw toestemming kunnen deze functies uw IP-adres verzamelen, de pagina die u op onze Websites bezoekt en een cookie instellen om de functie goed te laten functioneren. Sociale mediafuncties en widgets worden gehost door een derde partij of rechtstreeks op onze Websites. Uw interacties met deze functies vallen onder het privacybeleid van het bedrijf dat ze aanbiedt.

Persoonlijke gegevens van kinderen

AP verzamelt niet bewust persoonsgegevens van kinderen jonger dan 16 jaar. Als u jonger bent dan 16 jaar, verstrek dan geen persoonlijke informatie via onze Websites of Apps. Wij moedigen ouders en wettelijke voogden aan het internetgebruik van hun kinderen te controleren en te helpen dit beleid te handhaven door hun kinderen te instrueren nooit persoonlijke informatie via de Websites of Apps te verstrekken zonder hun toestemming. Als u reden hebt om aan te nemen dat een kind jonger dan 16 jaar via de Websites of Diensten persoonlijke informatie aan ons heeft verstrekt, neem dan contact met ons op via [email protected], en wij zullen commercieel gezien redelijke inspanningen leveren om die informatie te verwijderen.

Neem contact met ons op

Als u vragen hebt over dit beleid of over de privacypraktijken van AP, kunt u contact opnemen met de heer T. N. Pandeya via e-mail op [email protected] of hem aanschrijven op AP LLC, 170 W Shirley Ave #203 B, Warrenton, VA 20186, VS. Bij gebrek aan antwoord kunt u een e-mail sturen naar zijn supervisor, Abs op [email protected]

Engelse versie controles

Niet-Engelse vertalingen van dit Beleid worden alleen voor het gemak verstrekt. In geval van dubbelzinnigheid of conflict tussen vertalingen is de Engelse versie gezaghebbend en bepalend.

CCPA

De California Consumer Privacy Act is een staatswet die tot doel heeft de privacyrechten en consumentenbescherming voor inwoners van Californië te verbeteren.

AP voldoet aan de CCPA en is transparant over alle of alle persoonsgegevens die via het platform van de cliënten worden verzameld. Klik hier om het CCPA-beleid van Appy Pie te lezen.

U kunt een verzoek indienen om mijn gegevens niet te verkopen door dit formulier in te vullen.

Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (LGPD)

Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (LGPD) of Lei Nº 13.709, 14/08/2018 is een staatswet die tot doel heeft de privacyrechten en consumentenbescherming voor Braziliaanse ingezetenen te verbeteren. AP voldoet aan de LGPD en is transparant over alle of alle persoonsgegevens die via het platform van de cliënten worden verzameld. U kunt een verzoek indienen om mijn gegevens niet te verkopen door dit formulier in te vullen.

Vertegenwoordiger UK & EU

Wij hebben Prighter aangesteld als vertegenwoordiger volgens Art 27 GDPR. Als u gebruik wilt maken van uw privacyrechten, ga dan naar: Ons Privacy Dashboard

Vertegenwoordiging voor betrokkenen in de EU of in het Verenigd Koninkrijk:

Wij waarderen uw privacy en uw rechten als betrokkene en hebben daarom Prighter aangewezen als onze privacyvertegenwoordiger en uw aanspreekpunt.
Prighter geeft u een gemakkelijke manier om uw privacy-gerelateerde rechten uit te oefenen (bijvoorbeeld verzoeken om toegang tot of verwijdering van persoonlijke gegevens). Als u via onze vertegenwoordiger Prighter contact met ons wilt opnemen of gebruik wilt maken van uw rechten als betrokkene, ga dan naar: https://prighter.com/q/12520053

Voeg het volgende onderwerp toe aan alle correspondentie:
GDPR-REP ID: 12520053