Zásady ochrany osobních údajů

Politika platná od 22. prosince 2021.

Následující zásady ochrany osobních údajů se vztahují na webové stránky AppyPie.com a veškerý obsah, služby a produkty dostupné na těchto webových stránkách nebo jejich prostřednictvím (dále jen “služba”). Službu vlastní a provozuje společnost Appy Pie LLP, společnost s ručením omezeným založená v Novém Dillí v Indii podle zákona LLP z roku 2008, s číslem LLPIN AAF-5370 a s hlavním místem podnikání na adrese 165, NSEZ Noida, 201305 Indie (dále jen “AP”, přičemž tento výraz zahrnuje i její dědice, nástupce a oprávněné postupníky). Společnost AP v současné době využívá k přijímání plateb třetí strany (dále jen “zpracovatel plateb třetí strany”). Předplatitelé budou provádět veškeré platby společnosti AP prostřednictvím tohoto zpracovatele plateb třetích stran, kterými jsou v současné době společnosti Appy Pie LLC v USA a Appy Pie Ltd ve Velké Británii, a které mohou být klientem písemně změněny/aktualizovány. Společnost AP má právo kdykoli změnit zpracovatele plateb třetích stran nebo přestat zpracovatele plateb třetích stran používat. Navzdory podobnosti názvu neexistuje mezi zpracovatelem plateb třetí strany a společností AP žádné spojení a zpracovatel plateb třetí strany není stranou této smlouvy. Služba je nabízena za předpokladu, že bez úprav akceptujete všechny podmínky zde obsažené a všechna další provozní pravidla, zásady (mimo jiné včetně Zásad ochrany osobních údajů společnosti AP) a postupy, které mohou být na těchto stránkách společností AP (dále jen “AP”) čas od času zveřejňovány.

Společnost AP provozuje několik webových stránek včetně appypie.com (dále jen “webové stránky”) a jménem našich zákazníků také řadu mobilních aplikací (dále jen “aplikace”). Zásadou společnosti AP je respektovat vaše soukromí, pokud jde o veškeré informace, které můžeme shromažďovat při provozu našich webových stránek a aplikací.

Tyto zásady popisují, jak společnost AP shromažďuje, používá, sdílí a zabezpečuje vámi poskytnuté osobní údaje. Popisuje také vaše možnosti týkající se používání, přístupu a opravy vašich osobních údajů.

Vaše soukromí je pro nás velmi důležité. Ve společnosti AP se řídíme několika základními zásadami:

Nežádáme vás o osobní údaje, pokud je skutečně nepotřebujeme. (Nesnášíme služby, které se vás bez zjevného důvodu ptají na pohlaví nebo výši příjmu.)

Vaše osobní údaje nesdílíme s nikým jiným než za účelem dodržování zákonů, vývoje našich produktů nebo ochrany našich práv. Osobní údaje na našich serverech neukládáme, pokud to není nutné pro průběžný provoz některé z našich služeb. V našich produktech pro sociální sítě a mobilní aplikace se snažíme, abyste mohli co nejjednodušeji kontrolovat, co je viditelné pro veřejnost, co vidí vyhledávače, co je soukromé a co trvale smazané.


Mechanismus EU pro předávání údajů

GDPR se vztahuje především na správce a zpracovatele se sídlem v Evropském hospodářském prostoru (EHP), a pokud jsou osobní údaje předávány mimo EHP, hrozí ztráta ochrany GDPR. Z tohoto důvodu GDPR omezuje předávání osobních údajů mimo EHP, pokud nejsou nějakým způsobem chráněna práva osob. Donedávna existovaly dva způsoby, jak toho dosáhnout – štít EU-USA na ochranu soukromí a standardní smluvní doložky.

V nedávné době však Soudní dvůr Evropské unie zrušil platnost rámce štítu EU-USA na ochranu soukromí pro předávání údajů. Standardní smluvní doložky jsou však stále platné jako nástroj nebo mechanismus pro předávání údajů zpracovatelům mimo EU, Švýcarsko nebo Spojené království.

Ve společnosti Appy Pie máme zavedeny standardní smluvní doložky (SCC) pro předávání údajů, takže všechny osobní údaje jsou chráněny. Ve společnosti Appy Pie se zavazujeme umožnit našim zákazníkům poskytovat služby zákazníkům zodpovědně tím, že jako správce i zpracovatel údajů zavedeme a dodržujeme předepsané zásady dodržování předpisů.

Pasivní sběr

Stejně jako na většině webových stránek shromažďujeme určité informace automaticky. Tyto informace mohou zahrnovat adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), odkazující/výstupní stránky, soubory zobrazené na našich stránkách (např. stránky HTML, grafika atd.), operační systém, datum/čas a/nebo údaje o kliknutí za účelem analýzy trendů v souhrnu a správy stránek.

Shromažďování osobních údajů

Někteří návštěvníci webových stránek společnosti AP a uživatelé jejích aplikací se rozhodnou komunikovat se společností AP způsobem, který vyžaduje, aby společnost AP shromažďovala osobní údaje. Množství a typ informací, které AP shromažďuje, závisí na povaze interakce. Například návštěvníky, kteří se zaregistrují na www.appypie.com, žádáme, aby uvedli svou e-mailovou adresu. Ti, kteří provádějí transakce se společností AP -, jsou požádáni o poskytnutí dalších informací, včetně nezbytných osobních a finančních údajů, jako je číslo kreditní karty pro zpracování finančních transakcí. V každém případě společnost AP shromažďuje tyto informace pouze tehdy, pokud je to nezbytné nebo vhodné pro splnění účelu interakce návštěvníka se společností AP, například vaše jméno, adresu a telefonní číslo, pokud je to nutné. Společnost AP nezveřejňuje osobní údaje jinak, než jak je popsáno níže, a návštěvníci mohou vždy odmítnout poskytnutí osobních údajů s tím, že jim to může zabránit v účasti na některých činnostech souvisejících s webovými stránkami a aplikací.

Pokud nám poskytnete osobní údaje o svých kontaktech, použijeme je pouze pro konkrétní účel, pro který byly poskytnuty.

Pokud se domníváte, že nám některý z vašich kontaktů poskytl vaše osobní údaje, a chcete požádat o jejich odstranění z naší databáze, kontaktujte nás prosím na adrese [email protected]

Souhrnné statistiky

Společnost AP může shromažďovat statistiky o chování návštěvníků svých webových stránek a uživatelů svých aplikací. Společnost AP může například sledovat nejoblíbenější sociální sítě na webu appypie.com a může tyto informace zobrazovat veřejně nebo je poskytovat jiným osobám. Společnost AP však nezveřejňuje jiné osobní údaje, než jak je popsáno níže.

Sdílení některých osobních údajů

Společnost AP zpřístupňuje osobní údaje pouze těm zaměstnancům, dodavatelům, poskytovatelům služeb a přidruženým organizacím, které (i) potřebují konkrétní informace ke zpracování jménem společnosti AP nebo k poskytování služeb dostupných na jejích webových stránkách a v aplikacích a (ii) které souhlasily s tím, že je nebudou sdělovat jiným osobám. Jsou oprávněny používat vaše osobní údaje pouze v rozsahu nezbytném pro poskytování těchto služeb. Tyto služby mohou zahrnovat: vyřizování vašich objednávek, zpracování plateb, poskytování zákaznického servisu, zasílání marketingových sdělení, plnění předplacených služeb, provádění výzkumu a analýz, poskytování infrastruktury cloud computingu. integrace SMS, cloudový tisk a další podobné služby.

Někteří z těchto zaměstnanců, dodavatelů a přidružených organizací se mohou nacházet mimo vaši domovskou zemi. Společnost AP osobní údaje nikomu nepronajímá ani neprodává. Kromě svých zaměstnanců, smluvních partnerů a přidružených organizací, jak je popsáno výše, společnost AP zveřejňuje osobní údaje pouze tehdy, pokud to vyžaduje zákon nebo pokud se v dobré víře domnívá, že zveřejnění je přiměřeně nezbytné k ochraně majetku nebo práv společnosti AP, třetích stran nebo veřejnosti obecně. Pokud jste registrovaným uživatelem webových stránek nebo aplikace společnosti AP a poskytli jste svou e-mailovou adresu, může vám společnost AP příležitostně zaslat e-mail, aby vás informovala o nových funkcích, požádala vás o zpětnou vazbu nebo vás informovala o novinkách týkajících se společnosti AP a našich produktů. Můžete se také přihlásit k odběru newsletterů nebo jiných sdělení od nás. Pokud si přejete přestat dostávat tyto informace, můžete aktualizovat své e-mailové preference pomocí odkazu “Odhlásit se”, který je umístěn v e-mailech, které vám zasíláme, nebo ve vašem členském profilu na našich webových stránkách, případně nás můžete kontaktovat na adrese [email protected].

Ke sdělování tohoto druhu informací používáme především naše produktové blogy, takže očekáváme, že tento druh e-mailů omezíme na minimum. Pokud nám zašlete požadavek (například prostřednictvím e-mailu podpory nebo některého z našich mechanismů zpětné vazby), vyhrazujeme si právo jej zveřejnit, abychom vám pomohli objasnit váš požadavek nebo na něj reagovat, případně abychom pomohli podpořit další uživatele. Společnost AP přijímá veškerá opatření, která jsou přiměřeně nezbytná k ochraně před neoprávněným přístupem, použitím, změnou nebo zničením osobních údajů.

Uchovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje uchováváme po dobu, po kterou je účet aktivní, nebo po dobu nezbytnou k poskytování služeb. Vaše údaje budeme uchovávat, pokud to bude nezbytné pro splnění našich zákonných povinností, vedení přesných finančních a jiných záznamů, řešení sporů a vymáhání našich smluv.

Pokud si přejete ukončit svůj účet nebo požádat, abychom vaše osobní údaje dále nepoužívali, kontaktujte nás na adrese [email protected]

Oprava nebo odstranění osobních údajů

Společnost AP vám na požádání poskytne informace o tom, zda uchovává nějaké vaše osobní údaje. Své osobní údaje můžete zpřístupnit, opravit nebo požádat o jejich vymazání po přihlášení ke svému účtu nebo nás kontaktovat na adrese [email protected] Na vaši žádost odpovíme v přiměřené lhůtě.

Společnost AP bere na vědomí, že máte právo na přístup ke svým osobním údajům. Společnost AP shromažďuje informace jménem svých klientů a nemá žádný přímý vztah s osobami, s nimiž mohou naši klienti komunikovat prostřednictvím služby (služeb). Pokud jste zákazníkem některého z našich klientů (“koncový zákazník”) a nechcete být nadále tímto klientem kontaktováni, obraťte se prosím přímo na klienta, se kterým komunikujete. Osobní údaje můžeme předávat společnostem, které nám pomáhají poskytovat naše služby. Předávání následným třetím stranám je upraveno smlouvami o poskytování služeb uzavřenými s našimi klienty. Fyzická osoba, která žádá o přístup nebo o opravu, změnu či vymazání nepřesných údajů, by měla svůj dotaz směřovat na klienta AP (správce údajů). Na žádost o odstranění údajů odpovíme v přiměřené lhůtě.

Osobní údaje, které zpracováváme jménem našich klientů, uchováváme tak dlouho, jak je to nutné k poskytování služeb našim klientům. Osobní údaje uchováváme v případě potřeby, abychom mohli plnit naše zákonné povinnosti, řešit spory a vymáhat naše dohody.

Mobilní aplikace

Při stahování, instalaci a používání našich mobilních aplikací automaticky shromažďujeme informace o typu používaného zařízení, verzi operačního systému a identifikátoru zařízení (neboli “UDID”).

Čas od času vám zasíláme push oznámení, abychom vás informovali o událostech nebo propagačních akcích, které můžeme pořádat. Pokud si již nepřejete dostávat tyto typy sdělení, můžete je vypnout na úrovni zařízení. Abychom zajistili, že budete dostávat příslušná oznámení, musíme shromáždit určité informace o vašem zařízení, jako je operační systém a identifikační údaje uživatele.

Informace o vaší poloze shromažďujeme za účelem vyhledání místa, které možná hledáte, ve vaší oblasti. Tyto informace budeme sdílet pouze s naším poskytovatelem mapových služeb, a to výhradně za účelem poskytování této služby.

Služby založené na poloze můžete kdykoli odmítnout změnou nastavení na úrovni zařízení.

Analytiku používáme, abychom lépe porozuměli funkčnosti naší mobilní aplikace na vašem mobilním nebo kapesním zařízení. Tato mobilní aplikace může zaznamenávat informace, jako je četnost používání mobilní aplikace, události, ke kterým v mobilní aplikaci dochází, souhrnné údaje o používání, údaje o výkonu a místo, odkud byla mobilní aplikace stažena. Informace, které ukládáme v analytickém softwaru, nepropojujeme s osobními údaji, které zadáváte v rámci mobilní aplikace.

Odkazy na stránky třetích stran

Naše webové stránky obsahují odkazy na jiné webové stránky, které společnost AP nevlastní ani nekontroluje. Upozorňujeme, že nejsme zodpovědní za postupy ochrany osobních údajů jiných takových webových stránek nebo třetích stran. Doporučujeme vám, abyste si při opouštění našich webových stránek dávali pozor a přečetli si zásady ochrany osobních údajů na každé webové stránce, která shromažďuje osobní údaje.

Zkušenosti

Na našich webových stránkách zveřejňujeme reference/komentáře/recenze zákazníků, které mohou obsahovat osobní údaje. Před zveřejněním posudku získáme souhlas zákazníka se zveřejněním jeho jména spolu s posudkem.

Sledovací technologie

Společnost AP a její partneři používají soubory cookie nebo podobné technologie k analýze trendů, správě webových stránek, sledování pohybu uživatelů po webových stránkách a shromažďování demografických informací o naší uživatelské základně jako celku. Používání souborů cookie můžete ovlivnit na úrovni jednotlivých prohlížečů, ale pokud se rozhodnete soubory cookie zakázat, může to omezit používání některých funkcí nebo vlastností našich webových stránek.

Reklamy

Spolupracujeme s třetí stranou, která uživatelům poskytuje reklamy zobrazované na našich webových stránkách nebo v aplikacích. Náš partner, který je třetí stranou, může používat soubory cookie nebo podobné technologie, aby vám poskytoval reklamu založenou na vašich aktivitách a zájmech. Pokud se chcete odhlásit z reklamy založené na zájmech, klikněte zde[3] a pokud se nacházíte v Evropské unii (EU), klikněte zde[4]. Vezměte prosím na vědomí, že i nadále budete dostávat obecné reklamy.

Analytika

Když používáte webové stránky společnosti AP, shromažďujeme analytické informace, které nám pomáhají je zlepšovat. Společnost AP může také sdílet údaje o vašich činnostech na našich webových stránkách s poskytovateli analytických služeb třetích stran.

Zabezpečení

Bezpečnost vašich osobních údajů je pro nás důležitá. Při ochraně osobních údajů, které nám byly poskytnuty, se řídíme obecně uznávanými standardy, a to jak během přenosu, tak po jejich obdržení. Máte-li jakékoli dotazy týkající se zabezpečení vašich osobních údajů, můžete nás kontaktovat na adrese [email protected]

Změny zásad ochrany osobních údajů

Naše zásady ochrany osobních údajů můžeme aktualizovat, aby odrážely změny našich informačních postupů. Pokud provedeme jakékoli podstatné změny, oznámíme vám je e-mailem (zaslaným na e-mailovou adresu uvedenou ve vašem účtu) nebo prostřednictvím oznámení na těchto webových stránkách předtím, než změna vstoupí v platnost. Doporučujeme vám, abyste si pravidelně prohlíželi tuto stránku, kde najdete nejnovější informace o našich postupech ochrany osobních údajů.

Zpřístupnění informací o ochraně soukromí podle HIPAA

Toto oznámení o postupech ochrany soukromí popisuje, jak mohou být lékařské informace o vás použity a zveřejněny a jak můžete získat přístup k těmto informacím.

Vaše práva podle pokynů HIPAA

Máte právo na:

  • Pořiďte si kopii svého elektronického zdravotního záznamu, jakmile společnost AP tyto elektronické zdravotnické záznamy zpracuje.
    • Můžete požádat o nahlédnutí do své zdravotní dokumentace a dalších zdravotních informací, které o vás máme, nebo o jejich elektronickou či papírovou kopii. Zeptejte se nás, jak to udělat.
    • Kopii nebo souhrn vašich zdravotních informací vám poskytneme obvykle do 30 dnů od podání žádosti. Můžeme si účtovat přiměřený poplatek založený na nákladech.
  • Opravte svůj elektronický zdravotnický záznam, jakmile společnost AP takový elektronický zdravotnický záznam zpracuje.
    • Můžete nás požádat o opravu zdravotních údajů, které jsou podle vás nesprávné nebo neúplné. Zeptejte se nás, jak to udělat.
    • Vaši žádost můžeme odmítnout, ale do 60 dnů vám písemně sdělíme důvod.
  • Můžete nás požádat, abychom nepoužívali nebo nesdíleli určité zdravotní údaje pro léčbu, platby nebo naše operace. Nejsme povinni s vaší žádostí souhlasit a můžeme ji odmítnout, pokud by to mělo vliv na vaši péči.
  • Pokud za službu nebo zdravotní péči platíte z vlastní kapsy v plné výši, můžete nás požádat, abychom tyto informace pro účely platby nebo našeho provozu nesdělovali vaší zdravotní pojišťovně. Řekneme “ano”, pokud nám zákon neukládá povinnost tyto informace sdílet.
  • Získat seznam osob, se kterými jsme sdíleli vaše informace.
    • Můžete si vyžádat seznam (účetnictví), kdy jsme sdíleli vaše zdravotní údaje za období šesti let před datem, kdy o to žádáte, s kým jsme je sdíleli a proč.
    • Zahrneme všechna zpřístupnění s výjimkou těch, která se týkají léčby, plateb a zdravotnických operací, a některých dalších zpřístupnění (například těch, o která jste nás požádali). Jedno účetnictví ročně vám poskytneme zdarma, ale pokud požádáte o další účetnictví během 12 měsíců, naúčtujeme vám přiměřený poplatek založený na nákladech.
    • Stížnosti podle HIPAA – Podejte stížnost, pokud se domníváte, že byla porušena vaše práva na ochranu osobních údajů.
    • Stížnost můžete podat u Úřadu pro občanská práva Ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb USA, a to zasláním dopisu na adresu 200 Independence Avenue, S.W., Washington, D.C. 20201, zavoláním na číslo 1-877-696-6775 nebo na adresu www.hhs.gov/ocr/privacy/hipaa/complaints/.

Funkce sociálních médií

Webové stránky společnosti AP obsahují funkce sociálních médií, jako je tlačítko “To se mi líbí” na Facebooku, tlačítko “Sdílet toto” nebo interaktivní miniprogramy. Po získání vašeho souhlasu mohou tyto funkce shromažďovat vaši IP adresu, stránku, kterou na našich webových stránkách navštěvujete, a mohou nastavit soubor cookie, aby funkce mohla správně fungovat. Funkce a widgety sociálních médií jsou buď hostovány třetí stranou, nebo jsou umístěny přímo na našich webových stránkách. Vaše interakce s těmito funkcemi se řídí zásadami ochrany osobních údajů společnosti, která je poskytuje.

Osobní údaje dětí

Společnost AP vědomě neshromažďuje žádné osobní údaje od dětí mladších 16 let. Pokud jste mladší 16 let, neposkytujte prosím prostřednictvím našich webových stránek nebo aplikací žádné osobní údaje. Doporučujeme rodičům a zákonným zástupcům, aby sledovali používání internetu svými dětmi a pomohli prosazovat tyto zásady tím, že své děti poučí, aby nikdy neposkytovaly osobní údaje prostřednictvím webových stránek nebo aplikací bez jejich svolení. Pokud máte důvod se domnívat, že nám dítě mladší 16 let poskytlo osobní údaje prostřednictvím Webových stránek nebo Služeb, kontaktujte nás prosím na adrese [email protected] a my vynaložíme komerčně přiměřené úsilí, abychom tyto údaje odstranili.

Kontaktujte nás

Máte-li dotazy týkající se těchto zásad nebo postupů společnosti AP v oblasti ochrany osobních údajů, kontaktujte pana T. N. Pandeyu e-mailem na adrese [email protected] nebo mu napište na adresu AP LLC, 170 W Shirley Ave #203 B, Warrenton, VA 20186, USA. V případě nedostatečné odpovědi můžete poslat e-mail jeho nadřízenému, Abs na [email protected]

Ovládací prvky anglické verze

Jiné než české překlady těchto zásad jsou uvedeny pouze pro usnadnění. V případě nejasností nebo rozporů mezi překlady je směrodatná a rozhodující anglická verze.

CCPA

Kalifornský zákon o ochraně soukromí spotřebitelů je státní zákon, jehož cílem je posílit práva na soukromí a ochranu spotřebitelů v Kalifornii.

Společnost AP dodržuje zákon CCPA a je transparentní ohledně všech osobních údajů shromážděných od klientů prostřednictvím platformy. Chcete-li si přečíst zásady CCPA společnosti Appy Pie, klikněte zde.

Vyplněním tohoto formuláře můžete zadat požadavek “Neprodávejte mé údaje”.

Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (LGPD)

Lei Geral de Proteção de Dados Pessoais (LGPD) neboli Lei Nº 13.709, 14/08/2018 je státní zákon, jehož cílem je posílit práva na soukromí a ochranu spotřebitele pro obyvatele Brazílie. Společnost AP dodržuje směrnici LGPD a je transparentní ohledně všech osobních údajů, které od klientů prostřednictvím platformy shromažďuje. Vyplněním tohoto formuláře můžete zadat požadavek “Neprodávejte mé údaje”.

Zástupce pro Spojené království a EU

Společnost Prighter jsme jmenovali zástupcem podle článku 27 GDPR. Pokud chcete využít svých práv na ochranu osobních údajů, navštivte prosím: Náš panel pro ochranu osobních údajů

Zastupování subjektů údajů v EU nebo ve Spojeném království:

Vážíme si vašeho soukromí a vašich práv jako subjektu údajů, a proto jsme jmenovali společnost Prighter naším zástupcem pro ochranu osobních údajů a vaším kontaktním místem.
Společnost Prighter vám poskytuje snadný způsob, jak uplatnit svá práva související s ochranou soukromí (např. žádost o přístup k osobním údajům nebo jejich vymazání). Pokud nás chcete kontaktovat prostřednictvím našeho zástupce Prighter nebo využít svých práv subjektu údajů, navštivte prosím: https://prighter.com/q/12520053.

Veškerou korespondenci prosím opatřete následujícím předmětem:
ID GDPR-REP: 12520053