Σχεδιάστε το φυλλάδιο της εταιρείας σας & το φυλλάδιο της NFT σε λίγα λεπτά

Online Company Brochure Maker για να σχεδιάσετε το δικό σας εταιρικό φυλλάδιο και να το μετατρέψετε σε NFT Art

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο εταιρικό φυλλάδιο με το Appy Pie Design

Ονομάζομαι Lisa και είμαι επαγγελματίας και έμπειρη γραφίστρια. Θα μπορούσα να σχεδιάσω και να δημιουργήσω το δικό σας προσαρμοσμένο εταιρικό φυλλάδιο. Το επάγγελμά μου είναι να δημιουργώ προσαρμοσμένο σχεδιασμό εταιρικών φυλλαδίων για ιδιώτες ή οργανισμούς.

    Σχεδιασμός εταιρικού φυλλαδίου;

    Τα σχέδια εταιρικών φυλλαδίων έχουν σχεδιαστεί για να προωθήσουν την εικόνα, την ταυτότητα και άλλες πληροφορίες του οργανισμού σας. Μπορεί να εκτυπωθεί σε πολλαπλά αντίτυπα και να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο μάρκετινγκ. Ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός εταιρικών φυλλαδίων κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει από το πλήθος και ενημερώνει τους άλλους για το προϊόν ή/και τις υπηρεσίες σας.

      Πλεονεκτήματα από την απόκτηση χιλιάδων προτύπων για τη δημιουργία του προσαρμοσμένου εταιρικού σας σχεδιασμού φυλλαδίου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το appypie Company Brochure Design για οποιαδήποτε επαγγελματική ή προσωπική χρήση. Είναι 100% παραμετροποιήσιμο και δωρεάν. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να το κάνετε δικό σας. Ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός εταιρικού φυλλαδίου θα είναι έτοιμος μέσα σε 24 ώρες.

Μην χάνετε χρόνο, αφιερώστε λίγα λεπτά για να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να αρχίσετε να σχεδιάζετε το δικό σας προσαρμοσμένο εταιρικό φυλλάδιο.

    Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο εταιρικού φυλλαδίου με το appypie design;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο εταιρικού φυλλαδίου, τότε απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Επισκεφθείτε το https://appypie.com/design/company-brochure-design/ [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24]. Επιλέξτε ένα σχέδιο εταιρικού φυλλαδίου που θέλετε να προσαρμόσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσαρμογή”. Εισάγετε έναν τίτλο για το προσαρμοσμένο σχέδιο εταιρικού φυλλαδίου στο πλαίσιο κειμένου “Προσθήκη τίτλου”. Αν θέλετε να προσθέσετε περιγραφή για το σχέδιο στο πεδίο “Σύντομη περιγραφή” ή αφήστε το κενό αν θέλετε να προσθέσετε περιγραφή αργότερα. Στο πεδίο “Μακρά περιγραφή” εισάγετε μια μακροσκελή περιγραφή σχετικά με τον σχεδιασμό του εταιρικού φυλλαδίου. Κάντε κλικ στο κουμπί “Υποβολή”.

Βήμα 2. Η επόμενη σελίδα θα σας δείξει τις διάφορες επιλογές προσαρμογής τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο, το φόντο, τις εικόνες και τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μόλις ολοκληρώσετε την προσαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” για να κατεβάσετε το προσαρμοσμένο πρότυπο σχεδιασμού εταιρικού φυλλαδίου που δημιουργήσατε.

Βήμα 3. Κατεβάστε το πρότυπο και προσθέστε το στο Design Editor κάνοντας κλικ στο κουμπί “Open in Appypie Designer”. Κάντε κλικ στο κουμπί “Εισαγωγή εικόνας” και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να προσθέσετε στο σχέδιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Εισαγωγή”. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Διάταξη” και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη διάταξη που σας αρέσει και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Εφαρμογή”. Η προεπισκόπηση του σχεδίου σας θα εμφανιστεί στην ενότητα προεπισκόπησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Προβολή πλήρους προεπισκόπησης” για να το δείτε σε πλήρες μέγεθος. Όταν είστε ικανοποιημένοι με το προσαρμοσμένο σχέδιό σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση και λήψη” και κατεβάστε το πρότυπο σχεδίου σε μορφή JPEG κάνοντας κλικ στο κουμπί “Λήψη”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *