Σχεδιάστε το Φυλλάδιο Φωτογραφίας & το Φυλλάδιο Φωτογραφίας NFT σε λίγα λεπτά

Διαδικτυακός κατασκευαστής φυλλαδίων φωτογραφίας για να σχεδιάσετε το δικό σας φυλλάδιο φωτογραφίας και να το μετατρέψετε σε τέχνη NFT

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο φυλλαδίου φωτογραφίας με το Appy Pie Design

Σχεδιασμός φυλλαδίων φωτογραφίας;

Ο σχεδιασμός φωτογραφικών φυλλαδίων είναι ένα εργαλείο για τους φωτογράφους ώστε να παρουσιάζουν τις εικόνες τους με έναν πιο συναρπαστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί και μπορεί να είναι πολύ προσιτό. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Photgraphy Brochure Design;

Οι φωτογραφίες αντιπροσωπεύουν την επιχείρησή σας και θέλετε να την παρουσιάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλετε οι πιθανοί πελάτες σας να γνωρίζουν για εσάς και τη δουλειά σας χωρίς να χρειάζεται να διαβάσουν εκατοντάδες σελίδες. Ο σχεδιασμός ενός φωτογραφικού φυλλαδίου θα σας βοηθήσει να το πετύχετε αυτό, παρουσιάζοντας τις εικόνες σας με έναν μοναδικό και ελκυστικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε τη σωστή προσοχή και θα αποκτήσετε περισσότερα από αυτά που θέλετε – πελάτες και κέρδη.

    Σχεδιασμός φυλλαδίων φωτογραφίας;

    Τα φωτογραφικά φυλλάδια είναι πρότυπα υψηλής ποιότητας έτοιμα για εκτύπωση που δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και να εξοικονομήσουν χρήματα. Περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα χαρτοφυλάκιο ή ένα απλό φυλλάδιο. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι τα πρότυπα διαθέτουν τη δυνατότητα να τα προσαρμόσετε όπως θέλετε. Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα συγκεκριμένο μέγεθος προτύπου, οι σχεδιαστές μας θα το δημιουργήσουν για εσάς χωρίς επιπλέον κόστος!

      Πλεονεκτήματα από την απόκτηση χιλιάδων προτύπων για τη δημιουργία του προσαρμοσμένου σας Σχεδιασμού Φυλλαδίου Φωτογραφίας

Με τον αριθμό των διαθέσιμων προτύπων, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα που ταιριάζει με το στυλ της επωνυμίας σας. Αν όχι, μην ανησυχείτε, γιατί οι επαγγελματίες σχεδιαστές μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν βέλτιστο σχεδιασμό για την επιχείρησή σας. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο φυλλαδίου Photgraphy σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε κάποιο κείμενο, να αλλάξετε τα χρώματα και ιδού! Ο νέος σας σχεδιασμός φυλλαδίου Photgraphy θα είναι έτοιμος σε χρόνο μηδέν.

    Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο φυλλαδίου Photgraphy με το appypie design;

Βήμα 1. Επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει με την ταυτότητα της μάρκας σας. Τα χρώματα είναι σημαντικά επειδή μεταφέρουν τη διάθεση του περιεχομένου του φυλλαδίου. Για παράδειγμα, αν δημιουργείτε ένα φυλλάδιο για έναν φωτογράφο γάμου, τότε θα επικεντρωθείτε σε χρώματα που είναι πλούσια σε βάθος, ζωντάνια και κομψότητα. Από την άλλη πλευρά, αν δημιουργείτε ένα φυλλάδιο για έναν διακοσμητή εσωτερικών χώρων, τότε θα πρέπει να επιλέξετε χρώματα που είναι πλούσια σε βάθος, φωτεινότητα και ζεστασιά. Όταν επιλέγετε χρώματα για τον σχεδιασμό του προσαρμοσμένου σας Φωτογραφικού Φυλλαδίου, προσπαθήστε να μείνετε σε τέσσερα ή πέντε βασικά χρώματα, προκειμένου να δημιουργήσετε κάτι κομψό και καθαρό. Μόλις επιλέξετε τα χρώματα που σας ταιριάζουν, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2. Ανεβάστε τις εικόνες σας στη γκαλερί σχεδίων appypie χρησιμοποιώντας το κουμπί “upload photo”. Η γκαλερί σχεδιασμού appypie σας επιτρέπει να ανεβάσετε έως και 30 φωτογραφίες ταυτόχρονα. Ωστόσο, αν θέλετε να ανεβάσετε μόνο μία φωτογραφία, κάντε κλικ στο “add photo” στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να ανεβάσετε μία φωτογραφία κάθε φορά. Αφού φορτώσετε τις φωτογραφίες σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στην επιλογή “αποθήκευση αλλαγών” στο κάτω μέρος της σελίδας. Μόλις αποθηκευτεί, θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη όπου μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε μεμονωμένη εικόνα. Εδώ τα πράγματα γίνονται διασκεδαστικά!

Βήμα 3. Μόλις επιστρέψετε στην κύρια οθόνη, μπορείτε να προσαρμόσετε τις εικόνες σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις 50+ γραμματοσειρές μας και πάνω από 100+ μοτίβα φόντου. Αυτά τα στοιχεία θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε τον τόνο του φυλλαδίου σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδέσετε όλα τα διαφορετικά κομμάτια σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος των εικόνων αλλάζοντας τα ποσοστά ύψους και πλάτους στην επάνω δεξιά γωνία κάθε φωτογραφίας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ιδανικά για να δώσετε σε όλους όσους βλέπουν το φυλλάδιό σας μια γεύση του τι μπορούν να περιμένουν από την επιχείρησή σας! Αφού προσαρμόσετε όλες τις φωτογραφίες σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, κάντε κλικ στο “αποθήκευση αλλαγών” στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε πώς φαίνεται στον οπτικό μας επεξεργαστή. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!

Βήμα 4. Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προσθέτετε κείμενο σε κάθε φωτογραφία για να πείτε στους ανθρώπους ποιος είστε και τι κάνετε! Για να το κάνετε αυτό, περάστε με το ποντίκι πάνω από κάθε φωτογραφία και κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη κειμένου” κάτω αριστερά στο πλαίσιο προεπισκόπησης φωτογραφιών. Μόλις κάνετε κλικ, θα εμφανιστεί ένα νέο πλαίσιο κειμένου με διαφανές φόντο που επιτρέπει να διαφανεί το χρώμα που υπήρχε πίσω από αυτό. Αυτό επιτρέπει μια κομψή εμφάνιση όπου οι φωτογραφίες μπορούν να ξεχωρίζουν από το κείμενο που προστίθεται όταν χρειάζεται! Προσθέτοντας κείμενο, προσπαθήστε να το κρατήσετε σύντομο και γλυκό, ώστε να είναι εύκολο για τους ανθρώπους να το διαβάσουν! Προσθέστε επίσης κάποιες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με αυτό που κάνετε, ώστε οι άνθρωποι που θα βρουν αργότερα το φυλλάδιό σας στο διαδίκτυο να μπορούν να το βρουν εύκολα όταν ψάχνουν για τοπικούς φωτογράφους στην περιοχή τους! Αφού προσθέσετε το κείμενο, δείτε πώς φαίνεται στο πλαίσιο προεπισκόπησης κάνοντας κλικ στην επιλογή “αποθήκευση αλλαγών” στο κάτω μέρος της σελίδας! Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο με αυτόν τον τρόπο για κάθε μεμονωμένη εικόνα μέχρι να τις προσαρμόσετε όλες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας!

Βήμα 5. Μόλις όλες οι φωτογραφίες προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, κάντε κλικ στην επιλογή “αποθήκευση αλλαγών” στο κάτω μέρος της σελίδας για τελευταία φορά! Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προσθέτετε όλα αυτά τα στοιχεία σε ένα ολοκληρωμένο έγγραφο! Κάντε κλικ στο “create” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε “brochure” από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται στη συνέχεια. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα σας ρωτήσει πόσες σελίδες θέλετε να έχει το φυλλάδιό σας και πόσο μεγάλο πρέπει να είναι (σε ίντσες. Μπορεί επίσης να υπάρχουν επιλογές για την προσθήκη τύπου εξωφύλλου και τύπου τίτλου σε αυτή την οθόνη, ανάλογα με το πρότυπο που χρησιμοποιήθηκε κατά τη δημιουργία του φυλλαδίου! Αφού επιλέξετε πόσες σελίδες και τι μέγεθος θα έχουν, κάντε κλικ στο “next” στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας. Σε αυτή τη νέα σελίδα θα εμφανιστεί ένα παράθυρο προεπισκόπησης που θα δείχνει πώς θα είναι το τελικό σας προϊόν μετά την εκτύπωσή του! Αν όλα φαίνονται εντάξει, τότε κάντε κλικ στην επιλογή “αποθήκευση αλλαγών” μια τελευταία φορά στην κάτω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας! Αν όχι, τότε απλά πηγαίνετε πίσω σε κάθε βήμα μέχρι όλα να φαίνονται ακριβώς όπως τα θέλετε! Δεν υπάρχει όριο για το πόσες φορές μπορεί να γίνει αυτό, οπότε μπορείτε να κάνετε όσες επεξεργασίες χρειάζεστε! Μόλις ολοκληρώσετε τις επεξεργασίες, φροντίστε να κάνετε κλικ στο κουμπί “αποθήκευση αλλαγών” για τελευταία φορά πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση των φυλλαδίων σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *