SoundCloud maten

Maak prachtige SoundCloud Banners, Covers en rustgevende muziek met Appy Pie's handige SoundCloud formaatgids.

Graphic DIMENSION
Profielfoto 3.33 × 3.33 in
Kopfoto 8.27 × 1.73 in
Albumcover 2.67 × 2.67 in

De Perfecte Soundcloud grafische afmetingen voor uw liedjes, muziek kan een cruciale eigenschap zijn. Het Soundcloud-logo is momenteel een essentieel aspect van de grafische grootte van Soundcloud. U kunt de Soundcloud-afbeelding voor een bepaalde tijd gebruiken om de nummers en uw tracks te promoten. Maar je moet de geweldige kwaliteit van de SoundCloud controleren. Zodat je de beste resultaten krijgt van de geweldige grafiek. Als je de perfecte Soundcloud grafische maat niet weet, dan kun je mogelijk de verschillende maten van het Soundcloud logo gebruiken. Kies het beste Soundcloud formaat en afmeting om een geweldig resultaat te krijgen.

Soundcloud profielfoto

Zoals je misschien al weet, kun je met een profielfoto je imago laten zien en meer persoonlijkheid in je account leggen. Dit heeft ook andere voordelen: U kunt een foto van uw gezicht naast uw gebruikersnaam plaatsen wanneer u berichten plaatst in het commentaargedeelte. Laat je SoundCloud-profiel er persoonlijker en professioneler uitzien. Soundcloud-profielfoto is een vierkante afbeelding die je uploadt naar je profiel. De grootte van het vierkant is 180 x 180 pixels.

Soundcloud Header Cover Foto

Soundcloud Header Cover Photo is de afbeelding die bovenaan de pagina verschijnt wanneer u een pagina van Soundcloud bezoekt. U kunt dit beeld in verschillende maten downloaden. Je kunt zelfs de kleur van deze afbeelding veranderen. Deze afbeelding is ook nuttig om het verkeer van je Soundcloud-pagina te verhogen. De aanbevolen grootte is ten minste 2480 x 520 pixels met een maximale grootte van 2 MB. Maar men moet het gebruik van tekst in de omslagfoto vermijden, omdat er een mogelijkheid is van bijsnijden op de kleinere schermen.

SoundCloud Album Cover Art Image

SoundCloud Album Cover Art Image is een functie waarmee je cover art kunt toevoegen aan het album dat je op SoundCloud uitbrengt. Het is een geweldige kans om je werk te laten zien en op te laten vallen in de SoundCloud gemeenschap. De SoundCloud album cover is ontworpen om 500px breed en 502px hoog te zijn met een verhouding van 9:16. De omslag is ook responsief, zodat hij wordt aangepast aan het apparaat waarop hij wordt bekeken.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Ontwerp
Met Appy Pie’s Design platform leveren wij enterprise-class beveiliging en compliance aan u en uw klanten bij elke interactie.