Μεγέθη SoundCloud

Δημιουργήστε όμορφα SoundCloud Banners, Covers και καταπραϋντική μουσική με τον εύχρηστο οδηγό μεγέθους SoundCloud της Appy Pie.

Graphic DIMENSION
Φωτογραφία προφίλ 3.33 × 3.33 in
Φωτογραφία κεφαλίδας 8.27 × 1.73 in
Εξώφυλλο άλμπουμ 2.67 × 2.67 in

Οι τέλειες διαστάσεις γραφικών Soundcloud για τα τραγούδια σας, η μουσική μπορεί να είναι ένα κρίσιμο αγαθό. Το λογότυπο του Soundcloud αποτελεί σήμερα μια ζωτική πτυχή του γραφικού μεγέθους του Soundcloud. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γραφικό του Soundcloud για ένα χρονικό διάστημα για να προωθήσετε τα τραγούδια και τα κομμάτια σας. Αλλά πρέπει να ελέγξετε την εξαιρετική ποιότητα του SoundCloud. Έτσι, μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από το εξαιρετικό γραφικό. Εάν δεν γνωρίζετε το τέλειο μέγεθος γραφικών Soundcloud, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα μεγέθη του λογότυπου Soundcloud. Επιλέξτε το καλύτερο μέγεθος και διάσταση του Soundcloud για να έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Φωτογραφία προφίλ Soundcloud

Όπως ίσως έχετε καταλάβει, η φωτογραφία προφίλ σας επιτρέπει να αναδείξετε την εικόνα σας και να δώσετε περισσότερη προσωπικότητα στο λογαριασμό σας. Υπάρχουν και άλλα οφέλη: Θα μπορείτε να βάζετε μια φωτογραφία του προσώπου σας δίπλα στο όνομα χρήστη σας όταν γράφετε στην ενότητα των σχολίων. Κάντε το προφίλ σας στο SoundCloud να φαίνεται πιο προσωπικό και επαγγελματικό. Η εικόνα προφίλ Soundcloud είναι μια τετράγωνη εικόνα που μεταφορτώνεται στο προφίλ σας. Το μέγεθος του τετραγώνου είναι 180 x 180 pixels.

Φωτογραφία κάλυψης κεφαλίδας Soundcloud

Η φωτογραφία εξωφύλλου κεφαλίδας του Soundcloud είναι η εικόνα που εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας κάθε φορά που επισκέπτεστε οποιαδήποτε σελίδα του Soundcloud. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτή την εικόνα σε διάφορα μεγέθη. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το χρώμα αυτής της εικόνας. Αυτή η εικόνα είναι επίσης χρήσιμη για την αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας σας στο Soundcloud. Το συνιστώμενο μέγεθος είναι τουλάχιστον 2480 x 520 pixels με όριο μεγέθους 2MB. Πρέπει όμως να αποφεύγεται η χρήση κειμένου στη φωτογραφία εξωφύλλου, καθώς υπάρχει πιθανότητα περικοπής στις μικρότερες οθόνες.

SoundCloud Εικόνα εξώφυλλου άλμπουμ SoundCloud

Το SoundCloud Album Cover Art Image είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να προσθέσετε εξώφυλλο στο άλμπουμ που κυκλοφορείτε στο SoundCloud. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξετε τη δουλειά σας και να την κάνετε να ξεχωρίσει στην κοινότητα του SoundCloud. Το εξώφυλλο άλμπουμ του SoundCloud έχει σχεδιαστεί για να έχει πλάτος 500px και ύψος 502px με αναλογία 9:16. Το εξώφυλλο είναι επίσης responsive, ώστε να προσαρμόζεται στην κλίμακα της συσκευής στην οποία προβάλλεται.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Σχεδιασμός
Με την πλατφόρμα σχεδιασμού της Appy Pie παρέχουμε ασφάλεια και συμμόρφωση επιχειρησιακής κλάσης σε εσάς και τους πελάτες σας σε κάθε αλληλεπίδραση.