SoundCloud-størrelser

Skab smukke SoundCloud-bannere, -omslag og beroligende musik med Appy Pie's praktiske guide til SoundCloud-størrelser.

Graphic DIMENSION
Profilbillede 3.33 × 3.33 in
Headerbillede 8.27 × 1.73 in
Albumcover 2.67 × 2.67 in

Den perfekte Soundcloud grafiske dimensioner for dine sange, musik kan være en afgørende ejendom. Soundcloud-logoet er i øjeblikket et vigtigt aspekt af Soundclouds grafiske størrelse. Du kan bruge Soundcloud-grafikken i et vist tidsrum til at promovere sangene og dine numre. Men du er nødt til at tjekke den gode kvalitet af SoundCloud. Så du kan få de bedste resultater fra den flotte grafik. Hvis du ikke kender den perfekte størrelse af Soundcloud-grafikken, kan du muligvis bruge de forskellige størrelser af Soundcloud-logoet. Vælg den bedste Soundcloud-størrelse og -dimension for at få et godt resultat.

Foto af Soundcloud-profil

Som du måske har regnet ud, giver et profilbillede dig mulighed for at vise dit image og give din konto mere personlighed. Der er også andre fordele ved dette: Du vil kunne indsætte et billede af dit ansigt ved siden af dit brugernavn, når du skriver i kommentarfeltet. Få din SoundCloud-profil til at se mere personlig og professionel ud. Soundcloud-profilbilledet er et firkantet billede, der er uploadet til din profil. Firkantens størrelse er 180 x 180 pixel.

Foto af Soundcloud-headeren på forsiden

Soundcloud Header Cover Photo er det billede, der vises øverst på siden, når du besøger en side på Soundcloud. Du kan downloade dette billede i forskellige størrelser. Du kan endda ændre farven på dette billede. Dette billede er også nyttigt til at øge trafikken på din Soundcloud-side. Den anbefalede størrelse er mindst 2480 x 520 pixels med en størrelsesgrænse på 2 MB. Men man skal undgå at bruge tekst i forsidefotoet, da der er mulighed for beskæring på de mindre skærme.

SoundCloud Album Cover Art Image

SoundCloud Album Cover Art Image er en funktion, der giver dig mulighed for at tilføje et coverbillede til det album, du udgiver på SoundCloud. Det er en fantastisk mulighed for at vise dit arbejde frem og få det til at skille sig ud i SoundCloud-fællesskabet. SoundCloud-albumcoveret er designet til at være 500px bredt og 502px højt med et forhold på 9:16. Coveret er også responsivt, så det tilpasser sig til den enhed, som det ses på.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Med Appy Pie’s Design-platform leverer vi sikkerhed og overholdelse i virksomhedsklasse til dig og dine kunder gennem hver eneste interaktion.