Instagram maten

Geef je Instagram berichten, afbeeldingen, profielfoto's, verhalen een perfecte resolutie mogelijk om je berichten op te laten vallen met de maattabel van Appy Pie.

SIZE DIMENSION
Afbeeldingen 3.6 × 4.5 in
Profielfoto 0.37 × 0.37 in
Verhalen 3.6 × 6.4 in
Vierkante afbeeldingen 3.6 × 3.6 in

Instagram is lang niet alleen een plek om foto’s van je kinderen of je eten te delen. Het is een plek waar u een gemeenschap kunt opbouwen, uw laatste nieuws kunt delen en in contact kunt komen met uw klanten voor zakelijk of persoonlijk gebruik. Als je je merk wilt opbouwen op Instagram, moet je de juiste inhoud uploaden met de juiste grootte en dimensie.

Instagram profiel afbeelding

Een Instagram-profielafbeelding is de afbeelding die linksboven op je profielpagina wordt weergegeven. Deze afbeelding is zichtbaar voor iedereen die je profiel bezoekt en is een zeer belangrijk onderdeel van je Instagram-profiel. De afbeelding die u gebruikt moet uw merk weerspiegelen en een goede eerste indruk geven aan iedereen die uw profiel en ook uw persoonlijke profiel bezoekt.

Je profielafbeelding moet een hoge resolutie, duidelijke en visueel aantrekkelijke afbeelding zijn. Uw afbeelding moet geen algemeen icoon zijn, maar een unieke afbeelding die relevant is voor uw merk. Met een consistente profielafbeelding kunnen mensen je herkennen als ze je profiel bezoeken. Het moet minstens 150 x 150 pixels groot zijn, met een minimum van 110 x 110 pixels.

Afmeting Instagram-post

Instagram Post is een dienst waarmee u een bericht aan uw afbeelding of video kunt koppelen om te delen op Instagram. U kunt ook een link toevoegen aan uw afbeelding of video om deze te delen op Instagram. Instagram raadt een brede afbeelding aan voor een enkele post om een grote impact te maken op je volgers. Wij raden u aan om het beste formaat van de Instagram-post in te stellen met 1080 x 1080 pixels in (Vierkant), 1080 x 1350 pixels voor (Staand) & 1080 x 608 pixels voor (Liggend).

Instagram Story Grootte

Instagram Stories is een geweldige manier voor merken om visuele storytelling op een meer natuurlijke en spontane manier te gebruiken. En het is ook een leuke manier voor mensen om tijdelijke foto’s en video’s te plaatsen die 24 uur na het plaatsen verdwijnen. Gebruikers kunnen allerlei inhoud aan hun Instagram Story toevoegen: tekst, stickers, tekeningen en locaties. Het meest voorkomende formaat van Instagram-verhalen is 1080×1920 px. De minimale grootte voor Instagram Stories is 400×130 px, maar het is aanbevolen om 1080×1920 px te gebruiken voor de beste kwaliteit.

Instagram Reel Videogrootte

Een video die door jou is gemaakt en geüpload naar Instagram. De video kan een montage zijn van je Instagram-foto’s en -video’s, of het kan een video zijn die je alleen voor je Instagram-profiel hebt gemaakt! De video moet minder dan 2 minuten lang zijn, en kan worden geüpload naar uw account, of een ander agentschap of merk account. De maximale grootte van een Instagram Reel Videogrootte is 720 x 1280 pixels en de minimale Instagram Reel Videogrootte is 160 x 120 pixels.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Ontwerp
Met Appy Pie’s Design platform leveren wij enterprise-class beveiliging en compliance aan u en uw klanten bij elke interactie.