Μεγέθη Instagram

Δώστε στις αναρτήσεις, τις εικόνες, τις φωτογραφίες προφίλ και τις ιστορίες σας στο Instagram την τέλεια δυνατή ανάλυση για να κάνετε τις αναρτήσεις σας αξιοσημείωτες με τον οδηγό μεγέθους της Appy Pie.

SIZE DIMENSION
Εικόνες 3.6 × 4.5 in
Φωτογραφία προφίλ 0.37 × 0.37 in
Ιστορίες 3.6 × 6.4 in
Τετράγωνες εικόνες 3.6 × 3.6 in

Το Instagram απέχει πολύ από το να είναι απλώς ένα μέρος για να μοιράζεστε φωτογραφίες των παιδιών σας ή του φαγητού σας. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα, να μοιραστείτε τα τελευταία νέα σας και να συνδεθείτε με τους πελάτες σας για επαγγελματική ή προσωπική χρήση. Αν θέλετε να χτίσετε το brand σας στο Instagram, θα πρέπει να ανεβάσετε το σωστό περιεχόμενο με το σωστό μέγεθος και διάσταση.

Εικόνα προφίλ Instagram

Η Εικόνα προφίλ Instagram είναι η εικόνα που εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας προφίλ σας. Αυτή η εικόνα είναι ορατή σε οποιονδήποτε επισκέπτεται το προφίλ σας και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του προφίλ σας στο Instagram. Η εικόνα που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας και να προσφέρει μια καλή πρώτη εντύπωση σε όποιον επισκέπτεται το προφίλ σας και το προσωπικό σας προφίλ.

Η εικόνα του προφίλ σας θα πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης, καθαρή και οπτικά ελκυστική. Η εικόνα σας δεν θα πρέπει να είναι ένα γενικό εικονίδιο, αλλά μια μοναδική εικόνα που να σχετίζεται με την επωνυμία σας. Μια συνεπής εικόνα προφίλ επιτρέπει στους χρήστες να σας αναγνωρίζουν όταν επισκέπτονται το προφίλ σας. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 150 x 150 pixels με ελάχιστο μέγεθος 110 x 110 pixels.

Μέγεθος εικόνας δημοσίευσης Instagram

Το Instagram Post είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να επισυνάψετε ένα μήνυμα στην εικόνα ή το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε στο Instagram. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε έναν σύνδεσμο στην εικόνα ή το βίντεό σας για να το μοιραστείτε στο Instagram. Το Instagram συνιστά μια ευρεία εικόνα για μια μόνο ανάρτηση για να έχει μεγάλο αντίκτυπο στους οπαδούς σας. Σας συνιστούμε να ορίσετε το καλύτερο μέγεθος εικόνας Instagram Post με 1080 x 1080 pixels στο (τετράγωνο), 1080 x 1350 pixels για (πορτραίτο) και 1080 x 608 pixels για (τοπίο).

Μέγεθος ιστορίας Instagram

Τα Instagram Stories είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χρησιμοποιούν οι μάρκες την οπτική αφήγηση με έναν πιο φυσικό και αυθόρμητο τρόπο. Και είναι επίσης ένας διασκεδαστικός τρόπος για τους ανθρώπους να δημοσιεύουν προσωρινές φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται 24 ώρες μετά τη δημοσίευσή τους. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια ποικιλία περιεχομένου στο Instagram Story τους: κείμενο, αυτοκόλλητα, σχέδια και τοποθεσίες. Το πιο συνηθισμένο μέγεθος ιστορίας στο Instagram είναι 1080×1920 px. Το ελάχιστο μέγεθος για τα Instagram Stories είναι 400×130 px, αλλά συνιστάται να χρησιμοποιείτε 1080×1920 px για να έχετε την καλύτερη ποιότητα.

Μέγεθος βίντεο μπομπίνας Instagram

Ένα βίντεο που δημιουργείτε εσείς και το ανεβάζετε στο Instagram. Το βίντεο μπορεί να είναι ένα μοντάζ από φωτογραφίες και βίντεο του Instagram σας ή μπορεί να είναι ένα βίντεο που έχετε δημιουργήσει μόνο για το προφίλ σας στο Instagram! Η διάρκεια του βίντεο πρέπει να είναι μικρότερη από 2 λεπτά και μπορεί να μεταφορτωθεί στο λογαριασμό σας ή σε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό πρακτορείου ή μάρκας. Το μέγιστο μέγεθος ενός Instagram Reel Video Size είναι 720 x 1280 pixels και το ελάχιστο μέγεθος Instagram Reel Video Size είναι 160 x 120 pixels.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Σχεδιασμός
Με την πλατφόρμα σχεδιασμού της Appy Pie παρέχουμε ασφάλεια και συμμόρφωση επιχειρησιακής κλάσης σε εσάς και τους πελάτες σας σε κάθε αλληλεπίδραση.