Instagram-størrelser

Giv dine Instagram-opslag, billeder, profilbilleder og historier en perfekt opløsning for at gøre dine opslag bemærkelsesværdige med Appy Pie's størrelsesguide.

SIZE DIMENSION
Billeder 3.6 × 4.5 in
Profilbillede 0.37 × 0.37 in
Historier 3.6 × 6.4 in
Billeder i kvadrat 3.6 × 3.6 in

Instagram er langt fra kun et sted, hvor du kan dele billeder af dine børn eller din mad. Det er et sted, hvor du kan opbygge et fællesskab, dele dine seneste nyheder og komme i kontakt med dine kunder til din virksomhed eller til privat brug. Hvis du ønsker at opbygge dit brand på Instagram, skal du uploade det rigtige indhold i den rigtige størrelse og dimension.

Instagram-profilbillede

Et Instagram-profilbillede er det billede, der vises i øverste venstre hjørne af din profilside. Dette billede er synligt for alle, der besøger din profil, og det er en meget vigtig del af din Instagram-profil. Det billede, du bruger, skal afspejle dit brand og give et godt første indtryk til alle, der besøger din profil og også til din personlige profil.

Dit profilbillede skal være et billede i høj opløsning, klart og visuelt tiltalende. Dit billede skal ikke være et generisk ikon, men derimod et unikt billede, der er relevant for dit brand. Et ensartet profilbillede gør det muligt for folk at genkende dig, når de besøger din profil. Den skal være mindst 150 x 150 pixel og mindst 110 x 110 pixel.

Størrelse på Instagram-billeder

Instagram Post er en tjeneste, der giver dig mulighed for at vedhæfte en besked til dit billede eller din video, som du kan dele på Instagram. Du kan også vedhæfte et link til dit billede eller din video, som du kan dele på Instagram. Instagram anbefaler et bredt billede til et enkelt opslag for at få stor effekt på dine følgere. Vi anbefaler, at du indstiller den bedste billedstørrelse for Instagram-opslag med 1080 x 1080 pixel i (Square), 1080 x 1350 pixel til (Portrait) og 1080 x 608 pixel til (Landscape).

Instagram Story-størrelse

Instagram Stories er en fantastisk måde for brands at bruge visuel storytelling på en mere naturlig og spontan måde. Og det er også en sjov måde, hvorpå folk kan sende midlertidige billeder og videoer, som forsvinder 24 timer efter, at de er blevet sendt. Brugere kan tilføje en række forskellige typer indhold til deres Instagram Story: tekst, klistermærker, tegninger og steder. Den mest almindelige Instagram-storystørrelse er 1080×1920 px. Minimumsstørrelsen for Instagram Stories er 400×130 px, men det anbefales, at du bruger 1080×1920 px for at få den bedste kvalitet.

Instagram Reel Video størrelse

En video, som du selv har oprettet og uploadet til Instagram. Videoen kan være en montage af dine Instagram-billeder og -videoer, eller det kan være en video, som du har lavet udelukkende til din Instagram-profil! Videoen skal være mindre end 2 minutter lang, og den kan uploades til din konto eller til en anden bureau- eller brandkonto. Den maksimale størrelse af en Instagram Reel-video er 720 x 1280 pixel, og den minimale størrelse af en Instagram Reel-video er 160 x 120 pixel.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Design
Med Appy Pie’s Design-platform leverer vi sikkerhed og overholdelse i virksomhedsklasse til dig og dine kunder gennem hver eneste interaktion.