Resume maten

Gebruik de maattabel van Appy Pie om een portfolio van je werk te maken in de vorm van een cv met de standaard en meest populaire cv-formaten.

COUNTRY DIMENSION
Europa 8.27 × 11.69 in
Verenigde Staten 3.35 × 4.33 in

Een cv is een document met uw opleiding, werkervaring, kwalificaties en andere informatie die relevant kan zijn voor de baan waarop u solliciteert. Dit document wordt doorgaans aan een potentiële werkgever voorgelegd ter ondersteuning van een sollicitatie.

Een cv geeft een korte samenvatting van uw vaardigheden en ervaring, het eerste waar recruiters en werkgevers naar kijken. Ontwerp een kristalhelder en nauwkeurig cv met Appy Pie’s aanbevolen standaard cv-maattabel.

Aandachtspunten bij het schrijven van een cv

Een cv is een van de belangrijke documenten die iedereen bij zich moet hebben om een baan te krijgen. Het is het eerste wat de werkgever ziet. Het geeft inzicht in de kandidaat. Er wordt vaak gezegd dat de eerste indruk de laatste is. Hetzelfde is het geval met het cv, dus men moet ervoor zorgen dat het cv het beste is. Om het cv beter te maken moet men ervoor zorgen dat men alle tips volgt die door de deskundigen worden gegeven. Aandachtspunten bij het schrijven van een CV:

  • Lengte:
  • Men moet ervoor zorgen dat het cv slechts één pagina beslaat. Meer mag het niet zijn. Ideaal is een lengte van 1-2 pagina’s. Het is niet nodig om een gedetailleerd cv te hebben.

  • Leesbaarheid:
  • Men moet ervoor zorgen dat het cv gemakkelijk te lezen en te begrijpen is. Zorg ervoor dat er geen spelfouten in staan.

  • Lettergrootte:
  • Het hangt af van persoonlijke voorkeur en de stijl van je cv. De standaard lettergrootte voor cv’s is 10 of 11 punten. Je kunt ook 12 of 13 punten gebruiken. Vermijd een formaat dat kleiner is dan 8 punten. Als het te klein is, is het moeilijk te lezen.

  • Formaat:
  • Dit hangt ervan af of u uw cv online indient (bijvoorbeeld een sollicitatieformulier) of dat u een papieren cv indient. In beide gevallen is het goed om een online formaat te gebruiken, in tegenstelling tot een tekstverwerker. Hoewel je met tekstverwerkers lettertypes en kleuren kunt gebruiken, kun je je het beste houden aan een standaard basisformaat.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Ontwerp
Met Appy Pie’s Design platform leveren wij enterprise-class beveiliging en compliance aan u en uw klanten bij elke interactie.