Μεγέθη βιογραφικού σημειώματος

Χρησιμοποιήστε τον πίνακα οδηγών μεγεθών της Appy Pie για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο της δουλειάς σας με τη μορφή βιογραφικού σημειώματος με τα τυπικά και πιο δημοφιλή μεγέθη βιογραφικού σημειώματος.

COUNTRY DIMENSION
Ευρώπη 8.27 × 11.69 in
Ηνωμένες Πολιτείες 3.35 × 4.33 in

Το βιογραφικό σημείωμα είναι ένα έγγραφο στο οποίο παρατίθενται η εκπαίδευση, η εργασιακή εμπειρία, τα προσόντα και άλλες πληροφορίες που μπορεί να είναι σχετικές με τη θέση εργασίας για την οποία υποβάλλετε αίτηση. Το έγγραφο αυτό υποβάλλεται συνήθως σε έναν πιθανό εργοδότη προς υποστήριξη μιας αίτησης εργασίας.

Ένα βιογραφικό σημείωμα ουσιαστικά δίνει μια σύντομη περίληψη των δεξιοτήτων και της εμπειρίας σας, που είναι το πρώτο πράγμα που θα εξετάσουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων και οι εργοδότες. Σχεδιάστε ένα κρυστάλλινο και ακριβές βιογραφικό σημείωμα με το συνιστώμενο πρότυπο διάγραμμα μεγέθους βιογραφικού σημειώματος της Appy Pie.

Σημεία που πρέπει να θυμάστε κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος

Το βιογραφικό σημείωμα είναι ένα από τα σημαντικά έγγραφα που πρέπει να έχει κανείς μαζί του για να βρει δουλειά. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο εργοδότης. Δίνει μια εικόνα του υποψηφίου. Λέγεται συχνά ότι η πρώτη εντύπωση είναι η τελευταία. Το ίδιο ισχύει και για το βιογραφικό σημείωμα, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σημείωμα είναι το καλύτερο. Για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλες τις συμβουλές που σας δίνουν οι ειδικοί. Σημεία που πρέπει να θυμάστε κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος:

  • Μήκος:
  • Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σημείωμα είναι μόνο μία σελίδα. Δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από αυτό. Το ιδανικό είναι να έχει έκταση 1-2 σελίδες. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα.

  • Αναγνωσιμότητα:
  • Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σημείωμα είναι ευανάγνωστο και κατανοητό. Βεβαιωθείτε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ορθογραφικά λάθη.

  • Μέγεθος γραμματοσειράς:
  • Εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση και το στυλ του βιογραφικού σας. Το τυπικό μέγεθος γραμματοσειράς βιογραφικού σημειώματος είναι 10 ή 11 σημεία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε 12 ή 13 σημεία. Αποφύγετε τη χρήση μεγέθους μικρότερου από 8 σημεία. Αν είναι πολύ μικρό, θα είναι δύσκολο να διαβαστεί.

  • Μορφή:
  • Αυτό εξαρτάται από το αν υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω μιας φόρμας αίτησης εργασίας) ή αν υποβάλλετε έντυπο βιογραφικό σημείωμα. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι καλό να χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρονική μορφή, σε αντίθεση με έναν επεξεργαστή κειμένου. Ενώ οι επεξεργαστές κειμένου σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε γραμματοσειρές και χρώματα, είναι καλύτερο να παραμείνετε σε μια βασική τυποποιημένη μορφή.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Σχεδιασμός
Με την πλατφόρμα σχεδιασμού της Appy Pie παρέχουμε ασφάλεια και συμμόρφωση επιχειρησιακής κλάσης σε εσάς και τους πελάτες σας σε κάθε αλληλεπίδραση.