Genoptag Størrelser

Brug Appy Pie's størrelsesguide til at oprette en portefølje af dit arbejde i form af et CV med de standard og mest populære CV-størrelser

COUNTRY DIMENSION
Europa 8.27 × 11.69 in
USA 3.35 × 4.33 in

Et CV er et dokument, der indeholder en liste over din uddannelse, din erhvervserfaring, dine kvalifikationer og andre oplysninger, der kan være relevante for det job, du søger. Dette dokument sendes typisk til en potentiel arbejdsgiver som støtte til en jobansøgning.

Et CV giver grundlæggende et kort resumé af dine færdigheder og erfaringer, som er det første, som rekrutteringsfolk og arbejdsgivere vil kigge på. Udform et krystalklart og præcist CV med Appy Pie’s anbefalede standardstørrelsesskema til CV’er.

Punkter, du skal huske, når du skriver et CV

Et cv er et af de vigtige dokumenter, som alle skal have med sig for at få et job. Det er det første, som arbejdsgiveren ser. Det giver et indblik i kandidaten. Det siges ofte, at det første indtryk er det sidste indtryk. Det samme er tilfældet med CV’et, så man skal sørge for, at CV’et er det bedste CV. For at gøre CV’et bedre skal man sikre sig, at man følger alle de tips, som eksperterne har givet. Punkter, du skal huske, når du skriver et cv:

  • Længde:
  • Man bør sørge for, at CV’et kun er på én side. Det bør ikke være mere end det. Det er ideelt at have en længde på 1-2 sider. Det er ikke nødvendigt at have et detaljeret cv.

  • Læsbarhed:
  • Man bør sørge for, at CV’et er let at læse og forstå. Sørg for, at der ikke må være stavefejl.

  • Skriftstørrelse:
  • Det afhænger af dine personlige præferencer og stilen på dit CV. Standardskriftstørrelsen i CV’er er 10 eller 11 punkt. Du kan også bruge 12 eller 13 point. Undgå at bruge en størrelse, der er mindre end 8 punkt. Hvis den er for lille, er den svær at læse.

  • Format:
  • Dette afhænger af, om du sender dit CV online (f.eks. en jobansøgningsformular) eller om du sender et CV på papir. I begge tilfælde er det godt at bruge et onlineformat i stedet for et tekstbehandlingsprogram. Selv om tekstbehandlingsprogrammer giver dig mulighed for at bruge skrifttyper og farver, er det bedst at holde dig til et grundlæggende standardformat.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Design
Med Appy Pie’s Design-platform leverer vi sikkerhed og overholdelse i virksomhedsklasse til dig og dine kunder gennem hver eneste interaktion.