Ευχετήρια κάρτα

Δημιουργήστε μια ευχετήρια κάρτα που μπορείτε να στείλετε στους φίλους και την οικογένειά σας με το τυπικό μέγεθος και τη διάσταση. Σχεδιάστε μια προσαρμοσμένη ευχετήρια κάρτα με τον εύχρηστο οδηγό μεγέθους της Appy Pie.

GRAPHIC DIMENSION
A10 1.02 × 1.46 in
A9 1.46 × 2.05 in
A8 2.05 × 2.91 in
A7 2.91 × 4.13 in
A6 4.13 × 5.83 in
A5 5.83 × 4.13 in
A4 8.27 × 11.69 in
A3 11.69 × 16.54 in
A2 16.54 × 23.39 in
A1 23.39 × 33.11 in
A0 33.11 × 46.81 in

Η ευχετήρια κάρτα είναι ένα κομμάτι χαρτί, συχνά διπλωμένο στα οκτώ, με διακοσμητική όψη και ένα μήνυμα στο εσωτερικό. Η κάρτα αποστέλλεται συνήθως μέσω ταχυδρομείου ή δίνεται ως δώρο. Τα μηνύματα είναι συνήθως ευχές, τύχη ή κάποιο άλλο συναίσθημα. Οι ευχετήριες κάρτες χρησιμοποιούνται για πολλές διαφορετικές περιστάσεις και ανθρώπους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ειδικές περιστάσεις όπως γενέθλια, γάμους, επετείους, αποφοιτήσεις και μερικές φορές για απλές ευχές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Χρησιμοποιούνται επίσης για κηδείες, συλλυπητήρια και συλλυπητήρια.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις ευχετήριες κάρτες για διαφορετικούς λόγους – κάποιοι τις χρησιμοποιούν επειδή δεν έχουν χρόνο ή δεν ξέρουν πώς να γράψουν μια σωστή επιστολή, ενώ άλλοι τις χρησιμοποιούν ως έναν τρόπο να είναι δημιουργικοί και να προσθέσουν λίγη τέχνη στη ζωή τους. Ορισμένοι τις χρησιμοποιούν για να σκορπίσουν χαρά και να κάνουν τους άλλους να νιώσουν ξεχωριστά, ενώ άλλοι τις χρησιμοποιούν για πρακτικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα για να στείλουν μια κάρτα συμπαράστασης σε κάποιον.

Όταν λοιπόν ανταλλάσσουμε τα συναισθήματά μας μέσω ευχών, γιατί να μην σχεδιάσουμε την ευχετήρια κάρτα με το σωστό μέγεθος και τις σωστές διαστάσεις ώστε να αφήσει μια παντοτινή εντύπωση στον παραλήπτη. Ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα μεγέθους ευχετήριων καρτών της Appy Pie, το οποίο περιγράφει τους διάφορους τύπους επαγγελματικών καρτών και τα τυποποιημένα μεγέθη τους.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι ευχετήριων καρτών με τα συγκεκριμένα μεγέθη τους;

 • Διπλές ευχετήριες κάρτες (8.5″ x 5.5″)
 • Οι παραδοσιακές ευχετήριες κάρτες διατίθενται σε μεγέθη 4,25″ x 5,5″, 5″ x 7″ και 8,5″ x 5,5″.
 • Οι τυποποιημένες διπλές ευχετήριες κάρτες έχουν διαστάσεις 8,5″ x 5,5″ και ένα πτερύγιο που διπλώνει. Μπορούν να κατασκευαστούν με ή χωρίς παράθυρο.
 • Οι διπλές κάρτες χρησιμοποιούνται συνήθως για γενέθλια, επετείους και άλλες πιο προσωπικές περιστάσεις.
 • Ευχετήριες κάρτες (5″ x 7.5″)
 • Οι τυπικές διπλωμένες κάρτες έχουν διαστάσεις 5″ x 7,5″ και διπλώνονται στα τρίτα.
 • Οι διπλωμένες κάρτες χρησιμοποιούνται συνήθως για ευχαριστήριες κάρτες και κάρτες συμπαράστασης.
 • Οι διπλωμένες κάρτες κυκλοφορούν και σε μικρότερη έκδοση με διαστάσεις 3,5″ x 5,5″, που ονομάζεται Mini Fold cards.

Στυλ κοπής για ευχετήριες κάρτες

 1. Ευθεία κοπή:
 2. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο στυλ και χρησιμοποιείται για τις περισσότερες κάρτες. Η διάταξη εκτυπώνεται στην κάρτα με μια ευθεία τομή κατά μήκος της άκρης της κάρτας.

 3. Διαγώνια κοπή:
 4. Συχνά χρησιμοποιείται για κάρτες φωτογραφιών, η φωτογραφία εκτυπώνεται με διαγώνιο κόψιμο στην άκρη της κάρτας.

 5. Κόψιμο με λέιζερ:
 6. Αναφέρεται επίσης ως “Deep Cut”, αυτό το στυλ δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο τα άλλα στυλ. Η διαφορά είναι ότι το λέιζερ κόβει την κάρτα και αφήνει ένα μικρό “παράθυρο” στην κάρτα όπου βρίσκεται η εικόνα.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Σχεδιασμός
Με την πλατφόρμα σχεδιασμού της Appy Pie παρέχουμε ασφάλεια και συμμόρφωση επιχειρησιακής κλάσης σε εσάς και τους πελάτες σας σε κάθε αλληλεπίδραση.