Lykønskningskort

Lav et lykønskningskort, som du kan sende til dine venner og familie med standardstørrelsen og -dimensionen. Design et brugerdefineret lykønskningskort med Appy Pie's praktiske størrelsesguide.

GRAPHIC DIMENSION
A10 1.02 × 1.46 in
A9 1.46 × 2.05 in
A8 2.05 × 2.91 in
A7 2.91 × 4.13 in
A7 4.13 × 5.83 in
A6 5.83 × 4.13 in
A6 8.27 × 11.69 in
A5 11.69 × 16.54 in
A4 16.54 × 23.39 in
A3 23.39 × 33.11 in
A2 33.11 × 46.81 in

Et lykønskningskort er et stykke papir, ofte foldet i ottendedele, med et dekorativt ansigt og en besked indeni. Kortet sendes normalt med posten eller gives som gave. Beskederne er som regel ønsker om lykke, held og lykke eller en anden følelse. Lykønskningskort bruges til mange forskellige lejligheder og personer. De kan bruges til særlige lejligheder som f.eks. fødselsdage, bryllupper, jubilæer, dimissioner og nogle gange til enkle hilsner uden nogen særlig grund. De bruges også til begravelser, sympatier og kondolancer.

Folk bruger lykønskningskort af forskellige årsager – nogle bruger dem, fordi de ikke har tid eller ikke ved, hvordan man skriver et ordentligt brev, mens andre bruger dem som en måde at være kreative og tilføje lidt kunst til deres liv. Nogle mennesker bruger dem til at sprede glæde og få andre til at føle sig specielle, mens andre bruger dem til praktiske formål, f.eks. til at sende et kondolencekort til en person.

Så når vi udveksler vores følelser gennem hilsner, hvorfor så ikke designe lykønskningskortet med den rigtige størrelse og dimensioner, så det efterlader et varigt indtryk hos modtageren. Tag et kig på Appy Pie’s størrelsestabel for lykønskningskort, som beskriver de forskellige typer visitkort og deres standardstørrelser.

Hvad er de forskellige typer af lykønskningskort med deres specifikke størrelser?

 • Dobbeltfoldede lykønskningskort (8,5″ x 5,5″)
 • Traditionelle lykønskningskort fås i størrelserne 4,25″ x 5,5″, 5″ x 7″ og 8,5″ x 5,5″
 • Standard dobbeltfoldede lykønskningskort er 8,5″ x 5,5″ og har en klap, der kan foldes over. De kan laves med eller uden vindue.
 • Dobbeltfoldede kort bruges typisk til fødselsdage, jubilæer og andre mere intime lejligheder.
 • Foldede lykønskningskort (5″ x 7,5″)
 • Standardfoldede kort er 5″ x 7,5″ og er foldet i trediedele.
 • Foldede kort bruges typisk til takkekort og sympatikort.
 • Foldede kort findes også i en mindre udgave på 3,5″ x 5,5″, kaldet Mini Fold-kort.

Udstansede modeller til lykønskningskort

 1. Lige snit:
 2. Dette er den mest almindelige stil og bruges til de fleste kort. Layoutet trykkes på kortet med et lige snit langs kanten af kortet.

 3. Diagonalt snit:
 4. Bruges ofte til fotokort, hvor billedet trykkes med et diagonalt snit på kanten af kortet.

 5. Laserskåret:
 6. Denne stil, der også kaldes “Deep Cut”, er ikke så almindelig som de andre stilarter. Forskellen er, at en laser skærer gennem kortet og efterlader et lille “vindue” i kortet, hvor billedet kan placeres.

Design Sizes

Design online Documents and Social Media posts with correct sizes.

Get Appy Pie's handy size guide to create your document & social media graphics worthy!

Get Started
Med Appy Pie’s Design-platform leverer vi sikkerhed og overholdelse i virksomhedsklasse til dig og dine kunder gennem hver eneste interaktion.