Categories
Uncategorized

Σχεδιάστε το δικό σας φυλλάδιο σε λίγα λεπτά

Online Flyer Maker για να δημιουργήσετε το φυλλάδιό σας και να το μετατρέψετε σε NFT Art

Δωρεάν Flyer Maker της Appy Pie για να σχεδιάσετε το δικό σας Flyer

Το Appy Pie’s flyer maker σας επιτρέπει να δημιουργήσετε φυλλάδια που ανταποκρίνονται αποκλειστικά στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε φυλλάδια με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Appy Pie's Free Flyer Maker για να σχεδιάσετε το δικό σας φυλλάδιο σε λίγα λεπτά

1. Απλοϊκό

Δημιουργήστε το φυλλάδιό σας με μια όμορφη σχεδιαστική διάταξη και απλή γλώσσα.

2. Λευκός χώρος

Χρησιμοποιήστε τον λευκό χώρο για να τραβήξετε την προσοχή του αναγνώστη και να τον κατευθύνετε διακριτικά στις πιο σημαντικές πληροφορίες.

3. Ορατές γραμματοσειρές

Σχεδιάστε φυλλάδια με ευανάγνωστο κείμενο με πιο έντονη και μεγαλύτερη γραμματοσειρά για να προσελκύσετε περισσότερη προσοχή.

4. Γραμματικά τέλειο

Φτιάξτε φυλλάδια χωρίς γραμματικά λάθη και λανθασμένες χρήσεις λέξεων.

5. Βασικές πληροφορίες

Προσθέστε το όνομα της επιχείρησής σας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ. στα φυλλάδιά σας και προσελκύστε τη μέγιστη δυνατή προσοχή.

Ας ξεκινήσουμε

Πρότυπα φυλλαδίων
Πρότυπα φυλλαδίων

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα δωρεάν εξατομικευμένων προτύπων. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας πρότυπο φυλλαδίου σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να το προσαρμόσετε ώστε να είναι πραγματικά μοναδικό και να ξεχωρίζει από το πλήθος. Τα προσαρμοσμένα σας πρότυπα αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας και μπορείτε να τα τροποποιήσετε όσες φορές θέλετε.

Προσαρμόσιμο
Προσαρμόσιμο

Έχετε την ελευθερία να προσαρμόσετε όλα τα στοιχεία του φυλλαδίου σας, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, των γραφικών και του φόντου, ώστε να εκφράσετε αποτελεσματικά την ταυτότητα της μάρκας σας. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής για να δημιουργήσετε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο με επαγγελματική εμφάνιση. Τα απλά χαρακτηριστικά του λογισμικού μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε το σχεδιασμό σας και να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο που ταιριάζει στον συγκεκριμένο σκοπό σας.

Όμορφη τυπογραφία
Όμορφη τυπογραφία

Η τυπογραφία μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το σχεδιασμό του φυλλαδίου σας πραγματικά μοναδικό και ελκυστικό. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα μεγέθη γραμματοσειράς, να προσθέσετε μοναδικές γραμματοσειρές, να συμπεριλάβετε γραφικά, να χρησιμοποιήσετε εγγύτητα, να διαφοροποιήσετε την ευθυγράμμιση και να δημιουργήσετε μοναδικά στυλ. Μπορείτε ακόμη και να σύρετε και να αποθέσετε πλαίσια κειμένου στο σχέδιό σας. Έχετε την ελευθερία να επιλέξετε από το ευρύ φάσμα των ενσωματωμένων γραμματοσειρών μας. Το αποτέλεσμα είναι μια ισορροπημένη διάταξη που δημιουργεί ένα δυναμικό σχεδιασμό φυλλαδίου.

Εικόνες χωρίς δικαιώματα
Εικόνες χωρίς δικαιώματα

Ο δωρεάν κατασκευαστής φυλλαδίων από την Appy Pie προσφέρει μια δωρεάν βιβλιοθήκη φωτογραφιών που διαθέτει χιλιάδες εικόνες χωρίς δικαιώματα για να τις χρησιμοποιήσετε και να δημιουργήσετε μοναδικά φυλλάδια.

Διαδικτυακή πλατφόρμα
Διαδικτυακή πλατφόρμα

Το Appy Pie είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα λογισμικό σε καμία συσκευή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το φοβερό online flyer maker.
Για να προωθήσετε την εκδήλωση ή την επωνυμία σας, φτιάξτε ένα φυλλάδιο μέσα σε λίγα λεπτά με το Appy pie Flyer Maker. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα απλά και εύχρηστα χαρακτηριστικά μας για να ενισχύσετε το μήνυμα του φυλλαδίου σας και να το χρησιμοποιήσετε για να πείσετε τους υποψήφιους καταναλωτές σας.

Εύκολο στη χρήση
Εύκολο στη χρήση

Το Appy Pie διαθέτει φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και οπτικό επεξεργαστή drag-n-drop για τη δημιουργία φυλλαδίων. Ανεξάρτητα από τις δημιουργικές σας γνώσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε φυλλάδια μέσα σε λίγα λεπτά, επιλέγοντας σχετικά πρότυπα και προσαρμόζοντάς τα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σχεδιάστε μόνοι σας Flyer με το Flyer Maker της Appy Pie

Δημιουργήστε ένα φυλλάδιο για κάθε σας ανάγκη. Είτε πρόκειται για μια ανακοίνωση για τα απολεσθέντα στον πίνακα ανακοινώσεων είτε για τα σχέδια μελών του τοπικού σας κλαμπ γιόγκα. Το Appy Pie’s Flyer Maker σας έχει καλύψει. Σχεδιάστε όμορφα φυλλάδια με ευκολία.

Πώς να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο με το Appy Pie Design

  1. Επιλέξτε ένα σχέδιο από τον κατάλογο προτύπων που διαθέτουμε
  2. Παρέχουμε μια ποικιλία σχεδίων για να διαλέξετε. Επιλέξτε το προτιμώμενο σχέδιο φυλλαδίου από τον προσεκτικά καταρτισμένο κατάλογό μας.

  3. Προσαρμόστε το πρότυπο του φυλλαδίου σας
  4. Προσαρμόστε το πρότυπο του φυλλαδίου σας και βρείτε την ισορροπία των χρωμάτων με το καινοτόμο εργαλείο μας, το Appy Pie Color Wheel. Ανεβάστε λογότυπα, εικόνες κ.λπ.

  5. Προσθέστε κείμενο και θέματα σχεδιασμού, όπως διαβαθμίσεις, αποχρώσεις κ.λπ.
  6. Προσθέστε κείμενο στο φυλλάδιό σας και επιλέξτε από τη δωρεάν λίστα γραμματοσειρών μας και ρυθμίστε τα διάφορα χρωματικά στοιχεία.

  7. Κατεβάστε, μοιραστείτε και αποθηκεύστε.
  8. Κατεβάστε το φυλλάδιό σας και εκτυπώστε το για χρήση.

Γιατί να δημιουργήσετε Flyers με την Appy Pie Design;

Τα φυλλάδια είναι απαραίτητα για κάθε επιχείρηση. Η προφορική επικοινωνία είναι μία από τις πιο ισχυρές τεχνικές μάρκετινγκ και τα φυλλάδια συμβάλλουν σε αυτό. Δίνουν στην επιχείρησή σας προβολή σε μια τοπική σκηνή. Το Appy Pie Design απλά το κάνει καλύτερο.

Μειώνει την απαιτούμενη προσπάθεια και τους ακριβούς εκδότες που συνήθως χρειάζονται οι φυλλάδες. Απλά δημιουργήστε το δικό σας φυλλάδιο μέσα σε λίγα λεπτά και μοιραστείτε το.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *