Σχεδιάστε το Infographic της διαδικασίας σας & το Infographic της διαδικασίας NFT σε λίγα λεπτά

Online Process Infographic Maker για να σχεδιάσετε το δικό σας Process Infographic και να το μετατρέψετε σε NFT Art

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο Infographic Διαδικασίας με το Appy Pie Design

Διαδικασία Σχεδιασμού Infographic;

Ο Σχεδιασμός Infographic Διαδικασίας είναι μια διαδικασία για τη δημιουργία ενός διαγράμματος ή ενός διαγράμματος που αναπαριστά μια διαδικασία. Ο όρος “διαδικασία” αναφέρεται σε μια ακολουθία ενεργειών, η οποία μπορεί να περιγραφεί ως μια ομάδα βημάτων. Ένα διάγραμμα ροής διαδικασίας μπορεί να περιλαμβάνει τις δραστηριότητες και τη σειρά με την οποία πραγματοποιούνται. Πρόκειται για μια οπτική αναπαράσταση μιας διαδικασίας που δείχνει τη διαδικασία από άκρο σε άκρο. Ο σχεδιασμός ενός infographic διαδικασίας απεικονίζει μια σειρά ενεργειών μέσω ενός οπτικού μέσου, συνήθως με τη χρήση εικονιδίων και εικόνων. Ενώ το διάγραμμα ροής είναι μια τεχνική απεικόνισης δεδομένων, ο σχεδιασμός ενός infographic διαδικασίας διαφέρει ελαφρώς από ένα διάγραμμα ροής στο ότι περιγράφει την αλληλουχία των γεγονότων που εμπλέκονται σε μια δεδομένη διαδικασία. Ωστόσο, εκτός από το να δείχνει πώς εκτελούνται οι διάφορες εργασίες, ο σχεδιασμός ενός infographic διαδικασίας μπορεί επίσης να περιγράφει τις συνθήκες υπό τις οποίες εκτελούνται οι εργασίες αυτές. Για παράδειγμα, τα βήματα που απαιτούνται για την παρασκευή ενός φλιτζανιού καφέ μπορεί να είναι διαφορετικά ανάλογα με το αν ο στόχος σας είναι να φτιάξετε ένα γρήγορο φλιτζάνι καφέ που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια ή μια νόστιμη γκουρμέ απόλαυση που θα απολαμβάνετε με την πάροδο του χρόνου και θα απολαμβάνετε. Αυτού του είδους οι πληροφορίες θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε ένα infographic σχεδιασμού διαδικασίας για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προσδιορίσουν τον εξοπλισμό και τα συστατικά που θα χρειάζονταν για να δημιουργήσουν το φλιτζάνι καφέ που επιθυμούν.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον σχεδιασμό Infographic Διαδικασιών;

Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για πολλαπλούς σκοπούς, όπως:

Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να μεταφέρουμε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να στείλουμε μήνυμα σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες μας Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας σχετικά με το προϊόν Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε την ικανοποίηση των πελατών Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς μάρκετινγκ Είναι φθηνότερα από άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου Είναι εύκολα κατανοητά και διαβάζονται από όλους Μπορούν να γίνουν χωρίς τεχνικές γνώσεις.

(Κύριο περιεχόμενο)

Οφέλη από την απόκτηση χιλιάδων προτύπων για τη δημιουργία του προσαρμοσμένου σας Σχεδιασμού Infographic Διαδικασιών:

Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούμε να λάβουμε από αυτά τα πρότυπα όπως:

Εξοικονομούν χρόνο Κάνουν τη δουλειά μας πιο εύκολη Κάνουν τη δουλειά μας πιο έξυπνη Κάνουν τη δουλειά μας πιο ακριβή Κάνουν τη δουλειά μας πιο αποτελεσματική Μπορούμε να φτιάχνουμε γρήγορα επαγγελματικής εμφάνισης infographics

    Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο Infographic Διαδικασίας με το appypie design;

Βήμα 1. Επιλέξτε ένα πρότυπο από τον κατάλογο των προτύπων που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο Appypie Design. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο από τα πρότυπα που σας δίνονται. Καθώς υπάρχουν χιλιάδες πρότυπα, θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να επιλέξετε το σωστό πρότυπο για το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο Infographic Process. Πρέπει λοιπόν να επικεντρωθείτε προσεκτικά σε αυτό το έργο. Πρέπει να δώσετε σημασία στην ποιότητα των προτύπων που ανεβάζει η ομάδα Appypie Design στην επίσημη ιστοσελίδα της. Θα πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο δυνατό πρότυπο για το σχεδιασμό του Infographic Process.

Βήμα 2. Επιλέγοντας το πρότυπο για το σχεδιασμό του προσαρμοσμένου μας Infographic Process, τότε πρέπει να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα Appypie Design. Πρέπει να το κατεβάσετε μόνο σε μορφή .png. Στη συνέχεια, πρέπει να ανοίξετε αυτό το πρότυπο στο λογισμικό Adobe Illustrator στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επεξεργαστείτε αυτό το πρότυπο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, πρέπει να το αποθηκεύσετε ξανά στον υπολογιστή σας μόνο σε μορφή .png. Στη συνέχεια, πρέπει να ανεβάσετε αυτό το πρότυπο στον ιστότοπο Appypie Design. Πρέπει να κάνετε αυτή την εργασία πολύ προσεκτικά, επειδή αν δεν είστε σε θέση να ανεβάσετε αυτό το πρότυπο στην ιστοσελίδα Appypie Design, τότε δεν θα είστε σε θέση να λάβετε το προσαρμοσμένο σας Process Infographic Design. Εάν δεν είστε σε θέση να ανεβάσετε αυτό το πρότυπο στον ιστότοπο Appypie Design, τότε δεν θα είστε σε θέση να λάβετε το προσαρμοσμένο σας Process Infographic Design, οπότε πρέπει να επικεντρωθείτε προσεκτικά σε αυτό το έργο.

Βήμα 3. Μετά τη μεταφόρτωση αυτού του προτύπου στον ιστότοπο Appypie Design, στη συνέχεια, πρέπει να αγοράσετε το προσαρμοσμένο σας σχέδιο Infographic Process με πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal ή και τις δύο μεθόδους. Μόλις γίνει η πληρωμή, τότε θα μπορείτε να κατεβάσετε τον προσαρμοσμένο σας Σχεδιασμό Infographic Διαδικασίας στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πρέπει να ανοίξετε ξανά αυτό το αρχείο με το λογισμικό Adobe Illustrator στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια πρέπει να το επεξεργαστείτε ξανά σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, πρέπει να το αποθηκεύσετε ξανά μόνο σε μορφή .png. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να δείτε ξανά το προσαρμοσμένο σχέδιο Infographic Process στην οθόνη του υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να το ανεβάσετε σε οποιοδήποτε μέρος όπως ιστοσελίδες, blogs, λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως Facebook, Twitter, Google+, Reddit, StumbleUpon κ.λπ. κ.λπ… Ή μπορείτε επίσης να το ανεβάσετε σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα όπως Linkedin, Tumblr, Pinterest, tumblr κ.λπ. κ.λπ… Ή μπορείτε να τα μετατρέψετε σε αρχεία PDF και να τα στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *