Σχεδιάστε το Φυλλάδιο Υπηρεσιών & το Φυλλάδιο Υπηρεσιών NFT σε λίγα λεπτά

Online Services Brochure Maker για να σχεδιάσετε το δικό σας φυλλάδιο υπηρεσιών και να το μετατρέψετε σε NFT Art

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο φυλλαδίου υπηρεσιών με το Appy Pie Design

Σήμερα, είναι σημαντικό να μεταφέρετε το μήνυμά σας στον κόσμο. Έτσι πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο φυλλαδίου υπηρεσιών. Σύμφωνα με ερευνητική έκθεση της Statista, το 2013, η παγκόσμια αγορά επιχειρηματικών υπηρεσιών είχε αξία άνω των 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει το συνολικό ποσό των χρημάτων που δαπανήθηκαν για λογισμικό και συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και για διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις, μαζί με άλλες υπηρεσίες. Επιπλέον, η άνοδος του ελεύθερου επαγγελματικού δυναμικού έχει αυξήσει τον αριθμό των επαγγελμάτων στα οποία οι εταιρείες μπορούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και τεχνογνωσία.

1 A. Σχεδιασμός φυλλαδίων υπηρεσιών;

Ο σχεδιασμός φυλλαδίων υπηρεσιών είναι ένα είδος εργαλείου μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται για την προώθηση μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος με έναν πιο εξελιγμένο τρόπο από ένα παραδοσιακό φυλλάδιο. Είναι επίσης γνωστό ως κιτ πωλήσεων, κιτ πωλήσεων, κατάλογος, κατάλογος ή χαρτοφυλάκιο.

Σύμφωνα με τον ορισμό μου, ένα κιτ πωλήσεων είναι μια συλλογή υλικών που εμφανίζονται σε έναν φάκελο ή ένα ντοσιέ που αποστέλλεται ή παρουσιάζεται στους πελάτες. Το κιτ προσαρμόζεται συνήθως στις ανάγκες του πελάτη, περιλαμβάνοντας εικόνες των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρονται. Περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τα μέλη του προσωπικού της που θα εργαστούν στο έργο. Το κιτ μπορεί επίσης να περιλαμβάνει έναν τιμοκατάλογο και μια φόρμα επικοινωνίας για τους δυνητικούς πελάτες, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν όταν έχουν ερωτήσεις ή προβληματισμούς. Ένα κιτ πωλήσεων παρέχει έναν βολικό τρόπο για να παρουσιάσετε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας ή την εταιρεία σας σε πιθανούς νέους πελάτες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την προσέλκυση νέων πελατών και τη διατήρηση των σχέσεων με τους ήδη υπάρχοντες.

2 B. Πλεονεκτήματα από την απόκτηση χιλιάδων προτύπων για τη δημιουργία του δικού σας προσαρμοσμένου Σχεδιασμού Φυλλαδίου Υπηρεσιών

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο WhiteSmoke, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο αντί να ξεκινήσετε από το μηδέν, ενώ σχεδιάζετε το δικό σας προσαρμοσμένο Σχέδιο Φυλλαδίου Υπηρεσιών:

Είναι ταχύτερο και ευκολότερο. Η χρήση ενός προτύπου σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα ένα ελκυστικό και επαγγελματικής εμφάνισης φυλλάδιο χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ώρες για να βρείτε πώς να το σχεδιάσετε μόνοι σας. Ένα πρότυπο αναλαμβάνει όλη την εργασία της διάταξης για εσάς, έτσι ώστε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα κενά και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο και τις δικές σας εικόνες. Είναι λιγότερο ακριβό. Η προσαρμογή ενός προτύπου μπορεί να είναι σχετικά φθηνή σε σύγκριση με την πρόσληψη ενός επαγγελματία σχεδιαστή ή προγραμματιστή για να δημιουργήσει το φυλλάδιό σας από την αρχή. Το να αποκτήσετε την τέλεια εμφάνιση για το πρότυπό σας μπορεί να απαιτεί κάποιες μικροαλλαγές εδώ και εκεί, αλλά συνολικά μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες – αν όχι χιλιάδες – δολάρια απλά κατεβάζοντας και χρησιμοποιώντας ένα. Είναι πιο ευέλικτο. Όταν ξεκινάτε από το μηδέν, περιορίζεστε από τις γνώσεις σας σχετικά με τη γραφιστική, τα προγράμματα διαμόρφωσης σελίδων κ.λπ. Τα πρότυπα σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα είδη σχεδίων που έχουν ήδη δημιουργηθεί από επαγγελματίες σχεδιαστές οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς τι λειτουργεί και τι όχι. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι συγκεκριμένο στο πρότυπό σας, είναι συνήθως πολύ εύκολο να το κάνετε, επειδή τα περισσότερα πρότυπα διαθέτουν ενσωματωμένα πλαίσια κειμένου, ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάξετε πράγματα όπως κεφαλίδες, υποσέλιδα, διευθύνσεις κ.λπ. Είναι πιο συνεπής. Το θέμα με την προσαρμογή του δικού σας φυλλαδίου είναι ότι μπορεί να καταλήξετε να δημιουργήσετε κάτι υπέροχο, αλλά δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε άλλο στον ιστότοπό σας ή στην ταυτότητα της μάρκας σας. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρότυπο σας αρέσει, και στη συνέχεια να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στη συνολική στρατηγική σας για το branding πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι αν ξεκινούσατε από το μηδέν. Είναι πιο κατάλληλο. Μερικές φορές η χρήση ενός προτύπου έχει νόημα, επειδή η χρήση ενός υπάρχοντος σχεδίου θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι το φυλλάδιό σας θα τύχει καλής υποδοχής από τους υποψήφιους πελάτες ή πελάτες, απλώς και μόνο επειδή μοιάζει να ανήκει στις υπόλοιπες προσπάθειες επωνυμίας σας. Είναι πιο διασκεδαστικό. Αν σας αρέσει να σχεδιάζετε πράγματα (ακόμα και αν δεν σας αρέσει), μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικό να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχέδια για το φυλλάδιό σας πριν καταλήξετε σε αυτό που νομίζετε ότι φαίνεται καλύτερο, ειδικά αν μπορείτε να το κάνετε με μικρό κόστος χάρη στα πρότυπα.

3 III. Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο φυλλαδίου υπηρεσιών με το Appypie Design;

Για να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο φυλλαδίου υπηρεσιών χρησιμοποιώντας το Appypie Design είναι πολύ απλό! Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Appypie Design
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία” στην επάνω γραμμή μενού. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Basic Brochure”.
  • Μπορείτε να δείτε ότι το Appypie Design προσφέρει χιλιάδες πρότυπα για τη δημιουργία του δικού σας προσαρμοσμένου Σχεδιασμού Φυλλαδίου Υπηρεσιών. Επιλέξτε ένα πρότυπο που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Choose Template” δίπλα στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο “Template Type”. Μπορείτε να εισαγάγετε το πρότυπο εύκολα κάνοντας κλικ στο κουμπί “Γρήγορη εισαγωγή” στην κάτω αριστερή γωνία της σελίδας. Σημειώστε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι περιεχομένου που υποστηρίζονται από το Appypie Design. Για παράδειγμα, το “Βασικό φυλλάδιο” υποστηρίζει τόσο τον τύπο περιεχομένου κειμένου όσο και τον τύπο περιεχομένου εικόνας. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά σύμφωνα με το στυλ σχεδιασμού που προτιμάτε.
  • Αφού επιλέξετε το πρότυπο, μπορείτε να το προσαρμόσετε αλλάζοντας τα χρώματα και τις γραμματοσειρές και προσθέτοντας ή αφαιρώντας στοιχεία περιεχομένου, όπως κείμενο, αρχεία εικόνας και βίντεο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα φόντου και την εικόνα φόντου για κάθε σελίδα ξεχωριστά, εάν χρειάζεται. Όλες οι αλλαγές που πραγματοποιούνται μπορούν να προβληθούν αμέσως στην οθόνη. Μετά την προεπισκόπηση του αποτελέσματος της προσαρμογής, μπορείτε να επανατοποθετήσετε τις σελίδες όποτε θέλετε, σύροντάς τες στην επιθυμητή σειρά κάνοντας κλικ στα κουμπιά “Μετακίνηση προς τα πάνω/κάτω” στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση ως PDF” για να κατεβάσετε το προσαρμοσμένο Σχέδιο Φυλλαδίου Υπηρεσιών σε μορφή αρχείου PDF. Ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός του φυλλαδίου υπηρεσιών σας θα αποθηκευτεί στην καρτέλα “Τα σχέδιά μου”, όπου μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εξάγετε ως αρχείο PDF ή να το μοιραστείτε online μέσω συνδέσμου URL με άλλους ή να το ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας με σύντομο κωδικό που παρέχεται από την ίδια την πλατφόρμα Appypie Design.

Για λεπτομερέστερη τεκμηρίωση σχετικά με τη χρήση του Appypie Design, κάντε κλικ εδώ. http://docs.appypie.com/documentation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *